Detergenti de vase profesionali pentru vase curate spalate cu placere

Stilul de viata al oamenilor se schimba rapid. Suntem nevoiti sa facem singuri toate treburile casnice iar dintre toate acestea, curatarea vaselor ni se poate parea cea mai obositoare sarcina. In acelasi timp, trebuie sa stii daca folosirea detergentului de vase pentru curatarea ustensilelor este buna pentru sanatatea dumneavoastra sau nu? In general oamenii sunt atrasi de reclamele pline de farmec cu materiale de curatat vase, lichide si sapunuri fabricate folosind substante chimice nocive. Uneori, ambalajele, parfumul, culoarea si modelul folosit pentru astfel de produse induc in eroare consumatorii, chiar si pe cei pasionati sa foloseasca numai produse naturale.

In alegerea celui mai bun detergent de vase, trebuie sa iei in considerare o serie de factori. Acestea includ pretul, continutul detergentului si stilul tau de viata. Exista multe tipuri de detergenti de vase disponibili astfel incat sa il poti gasi pe cel care ti se potriveste cel mai bine.

Nu toti detergentii de spalat vase sunt creati la fel. Unii fac o treaba mai buna la curatarea vaselor decat altii, motiv pentru care este important sa alegi detergenti de vase profesionali, care se potrivesc cel mai bine cerintelor tale de curatare. Daca ai un restaurant sau o cantina, vei avea nevoie de detergenti de vase care sa isi faca treaba.

Majoritatea oamenilor nu prea se bucura de procesul de spalare a vaselor. Spalarea vaselor, desi este necesara, uneori se poate simti obositoare.

Cum functioneaza detergentul de vase?

Detergentul de vase le curata, astfel incat sa le putem folosi din nou. Dar cum functioneaza? Contextul stiintific al acestui produs te va surprinde. Exista doua tipuri diferite de molecule. Unele sunt hidrofile, ceea ce inseamna ca se combina cu apa, iar altele sunt hidrofobe, ceea ce inseamna ca resping moleculele de apa unele de altele. Uleiul este format din molecule hidrofobe.

Structura detergentilor de vase

Cand aceste doua tipuri de molecule sunt atasate una de alta, se formeaza o molecula de detergent. Molecula de lichid de spalat vase are un varf hidrofil si hidrofob. Prima are o structura polara care se combina cu apa la spalarea vaselor. Acesta din urma, la randul sau, are o structura nepolara care se leaga de grasime si ulei.

Cand pui o tigaie uleioasa intr-o chiuveta plina cu apa spuma, uleiul si grasimea nu se vor dizolva automat in apa. Acest lucru se datoreaza faptului ca moleculele de ulei sunt nepolare, in timp ce moleculele de apa sunt polare. Deci, cum functioneaza detergenti de vase profesionali? Datorita structurii lor polare si nepolare, actioneaza ca un emulgator.

Moleculele din lichidul de spalat vase indeparteaza murdaria, placa bacteriana, germenii si grasimea din vase, astfel incat acestea sa poata fi clatite in canalul de scurgere. Dupa clatirea lichidului cu apa, vasele sunt curate si reutilizabile.

Alegerea celor mai potriviti detergenti de vase

Alegerea celor mai potriviti detergenti de vase este foarte importanta – atat pentru farfurii si cesti, cat si pentru maini. Produsele noastre au fost create pentru a rezolva problemele dificile ale spalarii vaselor. Combinatia dintre puterea de dizolvare a grasimilor si tehnologia detergentilor nostri fac ca vasele sa straluceasca fara a fi nevoie de spalare excesiva.

Utilizeaza doza potrivita de detergenti de vase

Cand speli vasele manual, este posibil sa te intrebi care este cantitatea de lichid pe care trebuie sa o utilizezi. Depinde adesea de tipul de produs utilizat. Cand speli vase care nu sunt foarte murdare, poti utiliza o cantitate mai mica de detergenti de vase profesionali. Daca ai – de-a face cu vase foarte murdare, poti adauga o cantitate mai mare.

 

Cuvinte cheie