Surse de finanţare pentru eficienţă energetică. Andreea Szabo – Startup Projects Emisiunea Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată azi, la ora 22:00, a avut-o ca invitată pe Andreea Szabo, consultant fonduri nerambursabile  STARTUP PROJECTS, agenție de consultanță cu peste 12 ani de experiență și numeroase proiecte câștigate pentru IMM-uri din peste 50 de domenii de activitate.

În emsiunea moderată de Ileana Vlăduț, invitata a vorbit despre programele prin care putem acesa fondurile pentru cresterea eficientei energetice.

POIM beneficiază de alocare totală de cca. 10,87 mld. euro . Achizitionarea de panouri fotovoltaice, reabilitarea termica sau inlocuirea unor echipamente invechite pot fi realizate de IMM-uri, dar si de primarii. 

Am discutat despre Programul StartUp 2022, dar si despre programul Femeia Antreprenor.

Expertii agentiei de consultanta STARTUP PROJECTS au o vasta experienta in accesarea fondurilor. Portofoliul impresionant de clienti de succes, profesionalismul, dar si propriile abilitati de antreprenor, o recomanda pe doamna Andreea Szabo ca pe un expert de top in domeniul consultantei.

Cum termenele de depunere a proiectelor pentru eficienta energetica vor incepe cat de curand, va invitam sa contactati direct expertii StartUp Projects, pentru a va recomanda oportunitatile de finantare potrivite pentru afacerea dumneavoastra.