„Ține minte: în cele mai dificile momente, Universul îți va oferi o mână de ajutor!”

1.Fericirea este în interior. Pierdem prea mult timp pe căutările de aprobare și consolare din partea celor din jur. Și întotdeuna se dovedește, că nu căutăm acolo unde trebuie. Caută în interior.

2.Fii recunoscător pentru toate. Pentru cele bune, cele rele, cele îngrozitoare. Viața este un cadou fără de preț. Iar plăcerea și durerea sunt parte a acestei vieți.

3.Schimbă percepția și viața ta se va schimba. Atunci când simți frică, furie, durere, pur și simplu privește situația din alt unghi de vedere.

4.Este imposibil să îi faci pe toți fericiți, rămânându-ți fidel. Mai bine să riști să rămâi neînțeles, decât să fii adorat, dar să te prefaci că ești altcineva.

5.Lumea din jur este o oglindă. Ceea ce iubim la alții este o reflecție a lucrurilor pe care le iubim în noi înșine. Ceea ce ne supără la alții indică lucrurile, la care trebuie să atragem atenția mai întâi de toate la noi înșine.

6.Fiecare om apare în viața noastră cu un scop anume. Noi singuri decidem, să învățăm sau nu din lecțiile pe care el ni le oferă. Cu cât mai prost e rolul lui în viața noastră, cu atât mai utilă este lecția.

7.Crede. Pur și simplu, să știi că în cele mai dificile momente, Universul te va susține și totul se va ameliora.

8.Nu lua totul prea aproape de inimă. Faptele altora reflectă ceea ce se întâmplă în viața lor personală. Și de regulă, asta nu te privește pe tine.

9.Natura vindecă. O plimbare în aer liber și priveliștea din jur pot avea efecte uimitoare. Îți pot elibera mintea de gândurile inutile și îți pot readuce starea pozitivă de spirit.

10. Oamenii răniți rănesc alți oameni. Și oricum, iubește-i. Nimeni nu îți interzice să îi iubești la distanță.

11.Pentru a te vindeca trebuie să simți. Pune-ți fricile și slăbiciunile în față, realizează-le. Unica metodă de a scăpa de ele este să treci prin ele, să le trăiești. Este dificil să privești adevărul în față. Dar, se merită.

12.Perfecționismul este o iluzie. Relaxează-te. Tinde spre perfecțiune, dar permite-ți să greșești și să fii fericit indiferent de rezultat.

13.Scoate-ți ochelarii roz. Nu te concentra doar asupra propriilor scopuri și dorințe. Riști să ratezi frumusețea acestei vieți și a oamenilor din jurul tău. Lumea este uimitoare când mergi prin ea cu ochii larg deschiși.

14.Bucură-te de victoriile tale. Savurează fiecare, chiar și cel mai mic succes.

15.Învață să ierți. În primul rând trebuie să o faci pentru tine, nu pentru cei care te-au rănit. Iertând, vei cunoaște liniștea și libertatea pe care o meriți. Iartă ușor și repede.

16.Noi toți dispunem de o intuiție incredibilă. Dacă te oprești, încremenești și asculți atent, poți auzi vocea înțelepciunii tale interioare. Ascultă ce îți șoptește încet inima. Ea știe calea.

17.Lasă sufletul să-ți cânte! Fii sincer. Pe Pământ nu există un alt om la fel ca și tine. Fii sincer, trăiește și respiră cu pieptul deschis, mergând spre scopul stabilit.

18.Noi toți suntem creatori! Cu perseverență și concentrare poți face orice. Ține minte asta.

19.Fii înconjurat de oameni, care te iubesc și te susțin. Iubește-i și susține-i și tu. Viața este prea scurtă pentru mai puțin.

20.Mergi prin viață în ritm liber de dans. Dacă ai un mare vis, urmează-l cu pasiune. Dar ușor și păstrează o anumită distanță, pentru a fi flexibil și mobil, adaptându-te după ritmul schimbător al vieții.

21.Cu cât mai mult oferi, cu atât mai mult primești. Împărtășește-ți înțelepciunea, dragostea, talentul. Dăruiește din suflet. Și vei vedea, câte lucruri minunate îți întoarce viața.

22.Este important să nu te dăruiești întru totul. Pentru că dacă cupa ta interioară se va goli, atunci nu vei mai avea ce să oferi. Este important să păstrezi echilibrul.

23.Spune „Da!” lucrurilor care aprind scântei în ochii tăi. Spune „Nu” pentru tot ce nu te interesează și ce nu îți aduce plăcere. Timpul este o resursă prea scumpă, care nu poate fi recuperată. Petrece-l cu înțelepciune.

24.Uneori prieteniile se sfârșesc. Asta nu înseamnă că noi suntem răi. Pur și simplu, uneori fiecare își alege propriul drum în viață.

25.Să îți învingi frica este cel mai util lucru pe care îl poți face pentru tine.Astfel, îți demonstrezi că poți face orice. Este ca un generator de încredere în sine.

26.Corpul nostru este un transport, care ne duce spre realizarea visului nostru. Iubește-l și ai grijă de el, dacă vrei să te simți sănătos și energic. Dar nu exagera. Aspectul este subiectiv și cu timpul acesta se schimbă. Este important să te simți confortabil în propriul corp.

27.Spune-le cât mai des celor apropiați, cât de mult îi iubești. Aceste cuvinte nu sunt niciodată de prisos. Timpul acordat, prezența, dragostea și grija față de ei este cel mai bun cadou, pe care îl poți oferi.

28.Trăiește cu prezentul. Este singurul lucru pe care îl avem. Învață din greșelile trecutului, bucură-te de amintirile plăcute, dar nu te agăța de trecut și nu-l lăsa să te urmărească. Visează la viitor, dar iubește prezentul.

29.Viața este o serie de urcușuri și coborâșuri. Pentru a-ți elibera întregul potențial, ai nevoie și de una și de alta. Ține-te strâns și continuă călătoria.

30.Tu ești propriul tău guru. Întreaga viață ni se spune ce să facem, cum să gândim, ce este bine și cum să obținem succesul. Nu trebuie să crezi în toate. Gândește-te singur. Pe măsură ce vei începe să îți urmezi intuiția, te vei simți tot mai fericit și împlinit.

Cuvinte cheie