Secretul frecvenței 432 Hz: Ascultă muzica care are proprietăți vindecătoare!

Oamenii de știință au dovedit că totul este compus din energie și totul are propria vibrație și frecvență, care poate crește sau poate scădea. Frecvența 432 Hz este o configurație alternativă, care se află în concordanță cu armonicile Universului.

Experimentele au arătat cum ne pot afecta frecvențele în moduri pozitive sau negative, unele frecvențe ne pot ajuta să ne concentrăm într-un mod mai bun, în timp ce frecvențele joase pot provoca disconfort și pot avea un efect dăunător asupra corpului uman.

Știința Cymatics, care se ocupă cu studierea vizualizării sunetului și a vibrațiilor, ilustrează cum vibrațiile sunetelor modelează materia atunci când trec prin diferite medii, cum ar fi apa sau aerul.

Atunci când undele sonore se deplasează pe un mediu fizic (nisip, aer, apă), frecvența undelor este direct legată de formarea structurilor create de undele sonore.

Diferența dintre frecvențe poate fi observată în imaginea de mai jos:

Cu toții vibrăm pe o anumită frecvență, mai înaltă sau mai joasă, în funcție de gândurile, intențiile și emoțiile pe care le trăim și le manifestăm. Așa cum corpul uman este constituit din 80% apă, frecvențele muzicale ne pot influența frecvența vibrațională, modificându-ne stările de conștiință.

În 1953, Internațional Standards Organisations (ISO) a hotărât ca muzica pe care o ascultă oamenii să treacă la un standard internațional de 440 Hz. Însă, cercetările au arătat că această tonalitate vine în dizarmonie cu rezonanța care se regăsește în natură. Astfel, se pot genera efecte negative la nivel de conștiință și comportament uman.

Unele teorii susțin, că regimul nazist a favorizat adoptarea acestei frecvențe standarde, după ce știința a determinat care sunt frecvențele care induc frică și violență printre oameni.

Studiile moderne arată că frecvența ideală la care ar trebui să ascultăm muzică este cea de 432 Hz. Aceasta ar fi frecvența la care vibrează universul.

Nu doar oamenii de știință au demonstrat diferențele și efectele frecvențelor 432 Hz și 440Hz. Muzicienii profesioniști, dar și amatorii au observat că muzica pe 432 Hz este mai frumoasă și mai armonioasă. În plus, aceasta induce o senzație plăcută în corp. Muzica la 440 Hz a fost simțită ca o senzație mai exterioară și mai superficială.

Există foarte multe conspirații în jurul acestei frecvențe și acestea par destul de plauzibile, dacă admitem că industria muzicală pentru mase încorporează propaganda și controlul minții.

Așadar, dacă frecvențele transformă și modifică apa, atunci ce ar putea face în corpul nostru?

Există două frecvențe care au efect pozitiv puternic asupra minții umane. Acestea sunt 432 Hz și 528 Hz. Fiecare frecvență are o funcție și o caracteristică diferită:

396 Hz – eliberează de sentimentul de vină și frică;

417 Hz – curăță experiențele traumatice și facilitează schimbarea;

440 Hz – nu este în armonie cu corpul uman și poate fi dăunătoare. Nu este găsită nicăieri în natură și poate distruge nivelul de creativitate;

528 Hz – cunoscută ca frecvența naturală a pământului, repară ADN-ul și aduce transformări frumoase în viață. Rezonează cu corpul uman și cu natura;

639 Hz – îmbunătățește relația cu oamenii din jur, întărește relațiile;

741 Hz – oferă puterea de exprimare de sine, curăță celulele de toxine;

852 Hz – ajută la trezirea intuiției.

Frecvențele potrivite ne permit să atragem lucruri mai bune în viață, prin stimularea emoțiilor pozitive.

Cuvinte cheie