Cum sa atragi norocul in dragoste si sa elimini tensiunile din relatie folosind remediile Feng Shui

Norocul : Anul acesta sectorul Sud-Vestic este scaldat de energiile iubirii.

Acest fapt este datorat pozitionarii Stelei 4, Steaua de dragoste, in acest sector. Daca relatia ta a ajuns in punctul in care va doriti un nou membru al familiei, plaseaza Stampa cu pereche de pauni intr-o zona luminata a sectorului sud-vestic. Aceasta va transforma razele soarelui in energii pozitive ce vor fi reflectate in toata casa și cresc feritilitatea, sporind sansele ca dorinta voastra sa devina realitate.

 

Daca nu ți-ai gasit sufletul pereche pana acum, nu trebuie sa te stresezi. Uniunea dintre doua suflete cere mult timp si multa implicare. Nu lua decizii pripite in acest sens, atunci cand iti vei intalni jumatatea, vei stii ca este alegerea corecta. Sporeste sansele de a-ti intalni perechea purtand zilnic asupra ta Amuleta iubirii si a norocului in dragoste. Daca nu te afli intr-o relatie dar iti doresti asta, amuleta te va ajuta sa fi mai carismatic si va creste astfel sansele de a fi observat de potentialii viitori parteneri. Pentru cei aflati intr-o relatie, aceasta va poate proteja de posibile infidelitati sau certuri nejustificate.

 

Daca te afli deja intr-o relatie de lunga durata si simti ca in curand vei auzi clopote de nunta, plaseaza Perechea de lebede Feng Shui intr-o zona luminata a casei. Acestea vor asigura armonie si tandrete in relatie, punand bazele unei casnicii trainice si de lunga durata. Pentru ca in timpul casniciei sa ai parte de dragoste si devotament poarta asupra ta Canaful cu rate mandarine si ardei rosii.

 

In cazul cuplurilor casatorite, pot exista anumite tensiuni ce conduc de cele mai multe ori la conflicte care va pot destabiliza relatia si tot ceea ce ati cladit pana in momentul respectiv. Elimina tensiunile din casa plasand Marul pacii pentru atragerea armoniei langa ferestra din sectorul Nord-Vestic. Acesta are rolul de a transforma razele rasaritului intr-un curcubeu de energie Yang, aducand liniste asupra relatiei tale.

 

Cuvinte cheie