„Urmează-ți visul”. Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu Emisiune Business Philosophy

Andreea Prisăcariu la Emisiunea Business Philosophy . Jucătoarea de tenis, a fost astazi invitata a Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33. Andreea a vorbit in cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre importanța competițiilor internaționale în lansarea către performanță a copiilor.

Ea a oferit recent o demonstrație de tenis copiilor participanți la Dr. Oetker Junior Trophy.

Andreea Prisăcariu la Emisiunea Business Philosophy a vorbit despre industria tenisului și planurile ei de viitor.

De asemenea, Andreea a vorbit despre prietenia ei cu nr. 1 WTA, Iga Swiatek. Ele s-au întâlnit prima dată în 2016, într-un meci România – Polonia. La Tenis Club Curtea de Argeș. „Iga se distanța încă din 2016 din punct de vedere fizic. Atunci am jucat contra Majei Chwalinska, care a fost prezentă și anul acesta la Billie Jean King Cup.

E tot din generația noastră, este la ora actuală în top 200 WTA. Cu Iga nu m-am întâlnit doar atunci la Curtea de Argeș. Ne-am întâlnit și la alte europene. Prietenia cu Iga a durat de la vreo 13 până pe la 16 ani. După care am luat-o pe drumuri separate. Cu ea am avut și o finală de Tennis Europe, în Polonia, la ea acasă. Cred că aveam în jur de 16 ani. Am pierdut atunci cu scorul 7-5, 6-0, ceva de genul ăsta.

Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin, Mihai Igiroșanu, a prezentat Rubrica de Pariuri Sportive „Pontul Verde”.

Terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat în cadrul emisiunii rubrica intitulată „Alegeri Potrivite”

Rubrica Alegeri Potrivite

Mercur, astrul comunicarii, ne invata aceste zile sa vorbim si sa gandim cu discernamant, sa ramanem autentici si sa folosim cat mai putine masti in conversatiile cu ceilalti. Depasiti mediocritatea si ramaneti originali!