Viziunea „Ape curate asumate” sub semnul anului 2023

Viziunea „Ape curate asumate” sub semnul anului 2023

In cadrul evenimentului  „Ape curate asumate” , sustinut de AQUA Carpatica, ne-am intalnit, pe intreg parcursul anului 2023, cu copiii, scolari si prescolari, cu tinerii, dar si cu adultii, pentru a ne informa corect si a afla mai multe despre APA si emotiile noastre.

Despre apele Romaniei, ecologizarea lor si pastrarea acestei resurse vitale pentru viata noastra, in conditii cat mai curate. Asa cum avem grija de mediu, avem grija si de emotii, de lumea noastra interioara.

Continuam acest demers si in anul 2024, aducand APA in atentia noastra constienta!

Inainte de toate suntem oameni! Asadar ne bucuram sa regasim apa sub toate formele ei de intelepciune culturala.

In curand pasim in noul an, iar pe 7 ianuarie sfintim apele de Boboteaza– una dintre cele mai mari sarbatori crestine care celebreaza APA. si emotiile, lumea noastra interioara, sufleteasca.

Anul 2024 sta sub semnul Dragonului verde, de lemn (din 10 februarie 2024), conform stravechiului horoscop chinezesc. Dragonul este singura faptura imaginara a zodiacului si ea ne indeamna la actiune. Constienta, speram noi! O actiune plina de sens si de grija fata de resursele mediului verde.

Apele, emotiile noastre, sunt stari trecatoare, influentate de mediu, cat si de convingerile pe care le avem. Ele ne atrag sau ne indeparteaza de diferite persoane si situatii de viata. Atunci cand invatam sa avem compasiune fata de noi insine si sa ne pastram curate apele interioare, reusim sa ne gestionam mai usor viata si sa traim cu mai multa acceptare si bucurie. Ne reamintim ca putem imbatrani pastrandu-ne sufletul de copil!”

Acceseaza articole despre evenimentele #apecurateasumate si informatii legate de ape, pe blogul proiectului:  https://apecurateasumate.wordpress.com/.

Desi actiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.

Hraneste-ti compasiunea si apele interioare intr-un mod constient si fii solidar fata de diversitatea lumii!

Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) si Focus to Life (focustolife.ro).

Cuvinte cheie