Viziunea #apecurateasumate, sub semnul anului 2022

In cadrul evenimentului  #apecurateasumate, sustinut de AQUA Carpatica, ne-am intalnit, pe intreg parcursul anului 2022, cu copiii, elevii, tinerii, dar si cu adultii, pentru a ne informa corect si a afla mai multe despre ape si emotiile noastre.

Despre apele Romaniei, ecologizarea lor, pastrarea  acestei resurse vitale pentru viata noastra, in conditii cat mai curate. Asa cum avem grija de mediu, avem grija si de emotii, de lumea interioara. Continuam acest demers si in 2023, aducand apa in atentia noastra constienta!

Anul 2023 sta sub semnul iepurelui le apa, conform stravechiului horoscop chinezesc. Suntem in Romania preponderent crestini ortodocsi. Am sarbatorit de curand Boboteaza. Inainte de toate suntem insa oameni, asadar ne bucuram sa regasim apa sub toate formele ei de … intelepciune!

Apele, emotiile noastre, sunt stari trecatoare, influentate de mediu, cat si de convingerile pe care le avem. Ele ne atrag sau ne indeparteaza de diferite persoane si situatii de viata. Atunci cand invatam sa avem compasiune fata de noi insine si sa ne pastram curate apele interioare, reusim sa ne gestionam mai usor viata si sa traim cu mai multa acceptare si bucurie. Ne reamintim ca putem imbatrani pastrandu-ne sufletul de copil!”

Poti accesa articolele despre evenimentele #apecurateasumate si informatii legate de ape, pe blogul proiectului:

https://apecurateasumate.wordpress.com/.

Desi actiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.

Hraneste-ti compasiunea si apele interioare intr-un mod constient si fii solidar fata de diversitatea lumii!

Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) si Focus to Life (focustolife.ro).

Cuvinte cheie