𝐂𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐏𝐮𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐈𝐦𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐅𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢𝐧 – Brasov, 27 Noiembrie 2019

Presiune ǀ Performanță ǀ Deconectare ǀ Tipar ǀ Împovărare ǀ Nefiresc ǀ Însingurare ǀ Dezechilibru

Sunt o parte dintre cuvintele cheie care guvernează existența femeilor care trăiesc în acest secol XXI. Un secol al vitezei în care pare că esența feminină trebuie să fie întrupată într-o femeie perfectă.
Căutarea echilibrului, adevărului misterului feminin atât în lumea interioară, cat și în lumea exterioară, a devenit o preocupare a femeilor pentru a putea avea acces la întreaga lor putere.

Niciodată pînă acum vremurile nu au fost mai potrivite pentru echilibrul lumii. Ingredientul principal: femei care revin la esența lor autentică, femei care își revendică și își asumă puterea lor creatoare nativă.

Dincolo de credințele și presiunea mediului și a societății de a încadra femeia într-un tipar „convenabil”, se află o putere extraordinară, menită să atingă cu gentilețea și cu prezența sa cele mai ascunse colțuri ale lumii.

Conferința Puterea Imperfectului Feminin  aduce împreună energia a trei femei autentice care și-au asumat rolul de călăuze pentru cele care doresc să își regăsească și răspândească esența, restabilind echilibrul creator:

Liana Buzea – Sexological Bodyworker™ certificat
Andreea Cristina Chiș – international holistic coach
Petronela Rotar – scriitoare, psihoterapeut în formare

 

Liana Buzea – Sexological Bodyworker™ certificat

Liana ne va deschide perspectivele asupra pilonilor pe care sexualitatea armonioasă există și se exprimă, fie că suntem conștienți sau nu de ei. Ne va adresa o serie de întrebări la care ne vom răspunde singure, sau în grup.

Andreea Cristina Chiș – international holistic coach

Datorită experienței acumulate de mai bine de zece de ani, studiilor internaționale și inițierilor primite în locuri sacre, cunoștințelor prețioase legate de diferite aspecte macro, dar și la fel de microscopice precum ADN-ul sau nivelul celular te invită într-un spațiu gentil și sacru, ca să te deschizi, să accesezi și să te duci în profunzimea conexiunii tale cu propria ta feminitate, vulnerabilitate, intuitie, blândețe și putere.

Petronela Rotar – scriitoare, psihoterapeut în formare

Binecunoscuta scriitoare Petronela Rotar, iubită de către miile de cititori pentru felul în care a fructificat literar istoria persoanală zbuciumată într-o parte dintre cele șapte cărți publicate, dar și pentru felul deschis în care vorbește publicului despre puterea transformatoare a psihoterapiei și despre ”igiena sufletului”, necesară oricărei ființe umane, este percepută în România ca un reper și un model de femeie care a reușit să răzbată în situații greu de imaginat.

Mai multe detaii pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2069945423120658/

Cuvinte cheie