Ai grijă de sănătatea spatelui tău cu produsele Better Posture!

Durerile lombare, cunoscute şi drept dureri de mijloc sau dureri în zona lombară, sunt foarte des întâlnite în rândul unui număr foarte mare de persoane şi reprezintă principalul motiv pentru vizitele la medic. O mişcare efectuată în mod greşit, şederea îndelungată pe scaunul de birou sau o zi obositoare şi stresantă la locul de muncă – toate acestea se pot încadra în categoria cauzelor apariţiei durerilor de mijloc pe care le resimţim la un moment dat.  Aceste dureri care apar în zona lombară nu trebuie subestimate şi trebuie prevenite pe cât posibil sau tratate cu ajutorul unui medic specialist atunci când sunt prezente în forma lor gravă.

Cum putem preveni durerile lombare

Puţine persoane sunt conştiente de faptul că simple modificări ale stilului de viaţă pot contribui considerabil la prevenirea durerilor lombare frecvente. Astfel, pentru a asigura sănătatea noastră generală şi, în special, pe cea a spatelui nostru, trebuie să încercăm pe cât posibil să ţinem cont de următoarele recomandări:

Fă mişcare fizică regulată. Aceasta contribuie la prevenirea sau ameliorarea durerilor lombare, deoarece ne ajută să ne menţinem activi şi să întărim muşchii spatelui şi pe cei abdominali.

Menţine o postură adecvată a coloanei în şezut. Majoritatea persoanelor sunt nevoite să petreacă foarte mult timp în şezut, pe scaunul de birou de unde îşi desfăşoară munca. Acest lucru se poate dovedi în timp un adevărat inamic al sănătăţii zonei noastre lombare, dacă nu suntem atenţi să adoptăm o poziţie cât mai corectă şi verticală a spatelui nostru. Pentru a asigura coloanei noastre curbura naturală optimă, merită să investim în nişte produse profesionale ergonomice, aşa cum este perna pentru şezut de la Better Posture, care ne va ajuta să avem parte de susţinerea potrivită în timpul orelor petrecute în şezut.

Ai grijă la poziţia de somn. O poziţie corectă trebuie menţinută şi în timpul somnului. În ciuda faptului că unele poziţii de dormit, precum cele pe burtă sau pe spate sunt foare confortabile, asta nu înseamnă neapărat că sunt şi corecte sau sănătoase pentru spatele nostru. În cazul în care şi tu eşti adeptul unor astfel de posturi în timpul somnului, încearcă să optezi pentru perne şi saltele ortopedice, care să îţi ofere susţinerea necesară în timpul somnului, pentru a evita să pui presiune pe coloanal vertebrală.

Combină tratamentul medicamentos cu fizioterapia şi kinetoterapia. Astfel, ai şanse mai mari să grăbeşti vindecarea şi să ai parte de un plan de exerciţii eficient, care să contribuie la diminuarea şi eliminarea durerilor resimţite în zona lombară.

Scapă de chinul durerilor lombare cu perna pentru şezut Better Posture Pro

În cazul în care te-ai săturat ca durerile de mijloc resimţite în zona lombară să îţi pună piedici în faţa activităţilor zilnice pe care trebuie să le desfăşori, este momentul să investeşti într-un produs de calitate superioară, aşa cum este perna pentru şezut de la Better Posture.

Această pernă ortopedică este inamicul perfect împotriva durerilor lombare, de coccis şi de şold, datorită numeroaselor beneficii pe care le garantează: eliberează presiunea de pe coloană, ajută la obţinerea şi menţinerea unei poziţii corecte a spatelui, ameliorează durerea cauzată de hernia de disc, discurile bombate, stenoza şi sciatica coloanei vertebrale, îmbunătăţeşt circulaţia sângelui, împiedică deformarea coloanei vertebrale şi previne în acest mod apariţia cocoaşei, reduce considerabil nivelul de stres şi previne numerosele afecţiuni ale spatelui, care pot provoca un adevărat chin pe termen lung.

Perna pentru şezut este ideală pentru persoanele care petrec foarte multe ore pe scaun în poziţia şezut, fie la birou, fie la volan, şi se remarcă prin design-ul său unic, cu decupaj în formă de U, care ajută la reducerea presiunii de la nivelul coloanei vertebrale, prin aşezarea coccisului în secţiune decupată. Mai mult, spuma cu memorie din care este realizată această pernă pentru durerile lombare este încă un motiv pentru care trebuie să o comanzi.

Bucură-te de rezultate încă de la primele utilizări cu ajutorul pernei ortopedice pentru şezut de la Better Posture!