Alegeri potrivite pentu luminarea Sărbătorilor „la negru” – cu actorul Victor Yila

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a aavut astazi ca invitat special pe artistul Victor Yila, care este și lector universitar.

Victor a vorbit în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre spiritul Sarbatorilor de iarnă și situația industriei artistice în această perioadă.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Lasam de vineri Soarele personal in urma si invatam sa ne aratam mai bine compasiunea si iubirea fata de noi insine si fata de ceilalti. Cum? Asa cum stim mai bine: scoatem la suprafata partile cenusii, ca sa sa le albim, cu blandete.

Venim fiecare dintre noi cu un trecut, o povara mai grea sau mai usoara, care ne influenteaza comportamentul, obiceiurile, personalitatea. Devenind mai constienti de felul in care ne purtam cu ceilalti, de modul in care vorbim atat despre noi, cat si despre si cu altii, ne putem observa pentru ca apoi sa ne infrumusetam personalitatea.

De ce ar fi  necesar acest proces? Deoarece vrem sa ne simtim bine, sa fim apreciati, vazuti si iubiti. Acum ne va ajuta si tema universala actuala, cea a Luminii si a Idealului. Vrem sa iesim din obscuritate si sa ne indreptam spre ceea ce considera fiecare dintre noi ca este idealul pe care si-l doreste a fi intruchipat. Nu avem nevoie decat de o structura si de o minte deschisa pentru ca imaginatia sa se manifeste in realitate.

Asadar, fiti inspirati cu alegerile potrivite care sa va duca mai aproape de iubirea de sine si de compasiune pentru toata viata.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.