Alegeri potrivite la superlativ! Terapia emoțiilor pentru animale si Pisicile Maine Coon Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Ileana Vlăduț, i-a avut ca invitați pe Gina Vlad-Alban, proprietara felisei „Gina’s Dream” și pisicile Espaso și Zigo, din rasa Maine Coon.

Gina Vlad ne-a vorbit despre felisa „Gina’s Dream” și despre pisicile din rasa Maine Coon din România. Rasa de pisici Maine Coon a apărut pentru prima dată în America de Nord, statul Maine (de une îi provine și numele). Se presupune că este înrudita cu Pisica Siberiană și Pisica Norvegiană de Pădure. Mai este denumita si “Uriașul Blând” datorită faptului că este cea mai mare pisică domestică și pentru că este sociabilă.

Felisa Gina’s Dream detine exemplare  Maine Coon cu Pedigree, premiate la concursurile din tara, cat si din strainatate. Puii de pisica pleaca de la crescator in jurul varstei de 3 luni, insotiti de pasaport, vaccinari, microcip, deparazitari si de singurul document detinut doar de crescatori, care atesta puritatea rasei: PEDIGREE.

Ileana Vlăduț a spus în cadrul emisiunii despre terapiile pentru animale: „Si animalul tau poate fi mai vesel si mai sanatos. Animalele au personalitatea lor si pot fi tratate cu remedii florale Bach!. Ele reactioneaza la stimuli externi si isi exprima sentimentele intr-o maniera proprie. Sa nu va ganditi ca ele n-ar avea emotii! Ca si noi, pot fi stresate, pot suferi de frica, de singuratate, de nerabdare si chiar de…. gelozie! Pot avea socuri afective, ori probleme de adaptare. Pot fi agresive, prea entuziasmate sau din contra … prea timide! Pot suferi de dorul stapanilor sau al altor prieteni necuvantatori … si lista poate continua.  Trebuie doar sa le observam, sa decodificam mesajele pe care ni le transmit si sa folosim remediile potrivite pentru a restabili echilibrul emotional. Atitudinea fata de boala conteaza si in cazul animalelor. Un animal fericit se va vindeca mai repede si va fi mai sanatos!”

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Incepem de maine un nou ciclu de 8 zile in care NEPTUN ne sustine sa ne trezim constiinta. Vom putea privi cu alti ochi situatii, evenimente si chiar oameni. Dtaa de 3 iunie marcheaza inceputul unui nou ciclu universal de 72 de zile, in care vom parcurge pe rand lectii specifice fiecarei planete, incepand de la astrul Neptun si pana la Luna.

Tema universala pentru urmatoarele 6 zile este cea a AVENTURII. Asa cum invitatii de astazi, Zigo si Espaso – pisicile Maine Coon, sunt curioase si aventuriere, asa si noi vom fi tentati sa cercetam tot ceea ce ne ofera viata ca noutate in  aceasta perioada.

Faceti alegerile potrivite pentru a va trezi la o noua perspectiva asupra vietii, plina de aventura si de miracole!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

Cuvinte cheie