Alegeri Potrivite pentru a străluci sau o altă faţă a frumuseţii – Narcisismul Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, a avut-o astazi ca invitată specială pe Valentina Vesler, Director de Comunicare și PR Valvis Holding.

Valentina a vorbit în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre sistematizarea și prezentarea stadiului actual de înțelegere asupra impactului pe care îl au diversele nuanțe ale narcisismului asupra evoluției societății, cu focus asupra manifestărilor comunicaționale și implicit asupra formelor ce decurg din aceste modele de comportament.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Desi rasare zilnic pe cer, soarele ne insoteste mai intens zilele acestea. Si nu ca facilitator al unor temperaturi mai ridicate, ci ca astru care ne conecteaza cu Sinele,  care ne ajuta sa stralucim si sa fim personajul principal in voata noastra.

Tema generala este cea a integritatii si a perfectiunii, pe care dorim cu totii sa o atingem. In lumea materiei, sufletul este cel care da viata trupului. Sa invatam sa spiritualizam materia si sa stralucim asa cum ne dicteaza lumina interioara autentica, nu cea narcisista. Narcisismul merge mana in mana cu mandria, care are in mod constant nevoie de auditoriu si de apreciere. Lucruri de care nu ducem lipsa astazi, cu toata mass media si internetul.

O doza de narcisism avem fiecare dintre noi. Folosit cu masura si bun simt, el ne ajuta in momentele in care ne indoim de noi insine si de propria valoare, datorita ranilor emotionale cu care venim din trecut. Cu totii vrem sa fim vazuti si validati. Importanta este insa intentia cu care ne folosim lumina: pentru a aduce mai multa claritate in noi si in jurul nostru sau pentru a manipula si a directiona  interesele, in mod distorsionat fata de ceea ce este de fapt realitatea.

Judecata si etichetarile sunt atribute ale mintii ce pot produce toxicitate in relatii si pot bloca comunicarea autentica.

Faceti alegerile potrivite pentru a va exprima Sinele autentic si nu o falsa frumusete!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.