Alegeri potrivite pentru sustinerea unei perceptii unitare asupra padurii, ca organism viu Emisinune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, de astazi, l-a avut ca invitat special pe secretarul de stat pentru Păduri la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ionuț Sorin Banciu.

În emisiunea ce a fost moderată de Laurențiu Ciornei, secretarul de stat pentru Păduri la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, a oferit răspunsuri la multe întrebări generate de noile provocări ale pădurii românești.

România trebuie să se alinieze curentelor europene și internaționale prin găsirea unor soluții menite să dezvolte durabil sectorul forestier, în cele patru dimensiuni: economic, social, de mediu și cultural.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tema universala actuala este cea a intimitatii, care vine impreuna cu umbra dezonoarei.

Suntem intimi unii cu ceilalti atunci cand ne ascultam cu adevarat din inima si nu prin filtrul mintii. Astfel ne onoram reciproc autenticitatea sufleteasca. Este important sa filtram ceea ce spunem. Nu intotdeauna este necesar sa impartasim toata suferinta personala. Putem alege ce si cat anume sa „varsam” in lume, catre ceilalti, care ne asculta.

Padurea este un organism viu, in continua transformare si de o diversitate fantastica in Romania. De aceea, nevoia de a unifica perceptiile pe care le avem asupra ei este una importanta. E necesar sa comunicam, fiecare din locul in care ne aflam, modul in care impactam natura si padurea, astfel incat forul legislativ sa poata legifera o strategie pe termen lung, ce poate fi aplicata in practica si care sa aduca sustenabilitate.

Uranus, astrul mentalului superior, ne insoteste zilele acestea, provocandu-ne sa ascultam si sa ne deschidem mai mult. Spre noi perceptii, noi viziuni asupra lucrurilor.

Faceti alegerile potrivite pentru sustinerea unei perceptii unitare asupra padurii, ca organism viu!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!