Alegeri Potrivite pentru un pelerinaj în Iordania, cu Adel Mahadin

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe ghidul turistic iordanian Adel Mahadin.

Adel va vorbi în emisiunea , ce va fi moderată de Romeo Chiriac și terapeuta Ileana Vlăduț, despre obiectivele istorice și spirituale care pot fi vizitate în Iordania.

Printre acestea se numără Petra – una cele șapte minuni ale lumii, Muntele Nebo, Deșertul Wadi Rum, Râul Iordan unde a fost botezat Isus Hristos, Amman, Madaba, Jerash, Aqaba și multe altele locuri de pe acest tărâm sfânt, pline de spiritualitate, istorie, religie și parfum oriental.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Zilele urmatoare ne confruntam cu revelatia, care vine insotita de … uitare. Uitarea care ne face sa intram in frica si in scenariile mintii si ne indeparteaza adesea de linistea si pacea pe care, fiecare dintre noi, am  le-am experimentat macar pentru un moment.

Venus preda stefeta astrului Mercur, astrul comunicarii, ce ne va insoti din acest weekend. Ne va ajuta sa ne cizelam gandurile si vorbele prin care comunicam cu ceilalti, dar si cu noi insine.

Amintititi-va de pacea interioara, linistiti-va gandurile si alegeti vorbele care aduc bucurie si vindecare. Acestea sunt alegerile potrivite!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!