Alegeri potrivite si voluntariat. Soluția pentru o societate cu bună stare

Alegeri potrivite si voluntariat. Soluția pentru o societate cu bună stare

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o ca invitată pe Paula Munteanu, director executiv al asociației Alianță Pentru Pădure.

În general, voluntariatul asigură o stare de bine, de mulțumire că te pui în slujba comunității cu credința că efortul pe care îl faci va duce la o stare mai bună a tuturor. De puțină vreme, voluntariatul aduce și alte satisfacții, mai ales că din 26 iulie 2021 există și o Lege a voluntariatului care prevede lucruri importante pentru cei implicați social.

În cadrul emisiunii care a fost moderată de Laurențiu Ciornei s-a vorbit despre acțiuni de voluntariat cu dr. ec. Paula Munteanu, directorul executiv al asociației Alianță Pentru Pădure, asociație care a făcut posibilă înființarea Pădurii Campionilor, la Snagov, iar voluntarii aleși să planteze mii de puieți de stejar au fost campionii olimpici, mondiali și europeni din Federația Română de Canotaj.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Uranus ne ajuta sa ascultam si ne deschidem cu mai mare usurinta spre noi perspective. Astazi am lipsit din studioul Canl33, dar am fost cu gandul la voi, de aici din Egipt, din Valea Regilor si din Templul Hatchepsut. Ceea ce este universal si grandios dainuie peste generatii, aducand lumina. Stralucirea interioara nu se stinge niciodata, doar trebuie scoasa la suprafata.

Participam si noi romanii la Turneul International de Fotbal pentru Media si Jurnalism, organizat in Hurghada, Egipt, in perioada 11-12.11.2021. Echipa Romaniei fiind sustinuta de Aqua Carpatica, Alexandrion Group si Clubul Media Business.

Zilele acestea trecem cu totii mai intens la actiune. Fiecare vrea sa se plaseze in top, pe locuri cat mai inalte, sa fie Number 1.  Cei mai buni vor fi vazuti de toata lumea. Fie ca ne referim la profesie, la pasiuni, la familie sau la sport, impreuna ne formeaza viata si fiecare doreste sa fie vazut, auzit, apreciat si sa straluceasca.

Faceti alegerile potrivite pentru a aduce mai mult lumina interioara in lume!