Alegeri potrivite. Un sprijin pentru dependentii de pariuri, cu psihologul Radu Leca Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe psihologul Radu Leca.

În cadrul emisiunii,  moderate de Romeo Chiriac și Ileana Vlăduț, psihologul a vorbit despre adicția de pariuri, profilul psihologic al pariorului român, efectele gamblingului în sport și despre programele pentru tratarea dependenței de jocurile de noroc. Brandul www.ultrapsihologie.ro, care este cunoscut pentru numeroasele proiecte și workshop-uri, aparține lui Radu Leca.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Tema universala actuala este cea a angajamentului, care ne invata ca, in orice te-ai implica, e bine sa o faci 100%. Indiferent ca motivatia ta vine din bucurie sau din ura, daca nu esti dedicat, atunci atragi nenorocul in acea actiune. Daca insa ai credinta si implicarea ta este una venita din inima, atragi reusita si norocul de partea ta.

Cumva, Zeita Fortuna nu doarme atunci cand dorinta ta izvoraste din inima. Motivatia din spatele dorintei iti este alimentata cu energie, astfel incat sa poti depasi obstacolele intalnite pe cale si sa reusesti in cele din urma.

Neptun, astrul cetei trezitorilor, ne va aduce numeroase constientizari si Aha-uri in zilele urmatoare.

Pentru echilibru emotional, putem folosi remediul floral Bach de NUC, ce ne ofera mai multa adaptabilitate si remediul de CORCODUS, care aduce liniste, atunci cand simtim ca ne pierdem controlul.

Faceti alegerile potrivite astfel incat sa ramaneti motivati si sa fiti sustinuti in toate actiunile voastre venite din inima.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!