Alegeri potrivite și beneficiile redeschiderii bazinelor de înot – oaze pentru sănătatea şi armonia noastră

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, de astazi, l-a avut ca invitat special pe Lucian Barbu – instructor natație la Alexandreea Club Fitness & Spa.

Impreuna cu moderatorul Laurențiu Ciornei, instructorul ne-a vorbit despre multiplele beneficii ale înotului și situația delicată creată de închiderea bazinelor.

La Alexandreea Club Fitness & SPA, proprietarul acestui club ultramodern, Alexandru Hârleșteanu a reușit să creeze o adevărată oază de relaxare și mișcare, alături de managerul executiv Bogdan Comșa și de o întreagă echipă de profesioniști, printre care și Ana Guther sau Cezar Badita.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Trecem de maine peste tema universala a  DETASARII, care ne-a adus cu ea umbra asteptarilor si pasim in zona INOVATIEI. Suna frumos, dar ea vine la pachet cu umbra haosului, care ne amplifica tendinta de a fi tipicari sau dezordonati si nu ne lasa sa pasim pe noi cai inovatoare, cai de pe care putem privi viata cu mai multa bucurie si cu usurinta, ca prin ochii unui copil.

In perioada urmatoare Jupiter, Marele astru benefic, ne sustine sa ne administram bunurile, afacerile si viata, iar Marte, astrul razboinic, ne impinge la actiune in directia indeplinirii acelor proiecte inovatoare care ne sustin deciziile luate.

Si, daca tot am vorbit de ape si de inot, cele 2 astre ne cer sa ne armonizam si sa dam atat cat este nevoie si atunci cand este nevoie. Din energia noastra, din timpul nostru si din bunurile noastre. Doar in acest mod putem ramane armoniosi.

Fiti atenti la respiratie, conexiunea cu spiritul ce ne aduce beneficii imense atat in apa, cat si pe uscat.

Evitati excesele, sub orice forma. Bunul simt ne este cel mai bun profesor, in orice domeniu. Iar, pana la redeschidrea bazinelor de inot, care dorim sa se intample cat mai repede, incercam sa ne multumim cu o baie in cada!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

Cuvinte cheie