Bicicletă Pegas gratis dacă deții cupon de reducere de la Primăria Capitalei

Bicicletă Pegas gratis dacă deții cupon de reducere de la Primăria Capitalei
Bicicletă Pegas gratis dacă deții cupon de reducere de la Primăria Capitalei

Primăria Capitalei a prezentat de curând lista magazinelor partenere unde bucureștenii pot folosi cuponul de reducere pentru achiziționarea unei biciclete, Atelierele Pegas fiind printre cei nominalizați, infromează revista Sport Magazin.

Pentru a mări flota de biciclete a Capitalei și a încuraja un stil de viață adaptat sănătos și eco-friendly, Atelierele Pegas continuă discounturile la achiziționarea unei biciclete din magazinele noastre.

Bicicleta copilăriei o poți achiziționa în mod gratuit pentru copilul tău. Astfel, dacă ai deja un cupon de la Primărie de 500 lei, Pegas îți mai oferă încă un cupon de 200 lei, ceea ce înseamnă că pentru un Pegas Șoim nu mai plătești nimic și îi oferi copilului o bucurie pe care și tu ai simțit-o cândva.

Pentru adulți, dacă vrei să îţi achiziţionezi o bicicletă Pegas Popular de 28″ cu cadru de aluminiu şi 7 viteze, vei plăti pentru ea 500 lei, deşi preţul ei la raft este de 1200 lei, iar pentru modelul din oţel vei plăti numai 299lei.

Mai mult, pentru cea mai vândută bicicletă care a păstrat majoritatea elementelor modelului inițial, Pegas Strada, prețul acesteia este de 1559 lei, iar suma totală de plată este 559 lei cu discountul de 500 lei extra oferit de Pegas.

De asemenea, dacă vrei să-ți achiziționezi un Pegas Hoinar, modelul nostru de trekking urban, în valoare de 1799 lei, vei plăti numai 799 lei, cu aceleași discounturi cumulate, voucherul de la primărie și reducerea suplimentară Pegas.

Programul Primăriei București se adresează și vehiculelor electrice cum ar fi trotinetele, deci vei putea achiziționa o Trotineta electrică Scandal de la Pegas la prețul de 1699 lei, prețul real fiind de 2699 lei. Trotineta este construită din carbon, se pliază și are o greutate de numai 6.3 Kg.

Regulile și detaliile campaniei se găsesc integral aici: https://bicicletapegas.ro/biciclisti-pegas-in-bucuresti

Prima însumează un discount de 500 lei în plus celor care au deja voucher achiziționat de la Primăria Capitalei, doar la bicicletele ce depășesc 1498 lei. A doua variantă este un discount de 200 lei pe lângă voucherul oferit de primărie la toate modelele noastre de biciclete peste 699 lei . A treia variantă de discount pregătită de Pegas este un cod de reducere de 500 lei chiar dacă nu ai voucher oferit de primărie pentru toate bicicletele care depășesc 1498 lei sau un cod de reducere de 200 lei, tot pentru cei fără voucher validat de Primăria Capitalei, pentru orice bicicletă din stocul nostru care valorează peste 699 lei.

Povestea Pegas a început cu un cadru de bicicletă construit într-o fabrică de armament, la Zărnești. Designul era inspirat de muscle bike-urile americane și britanice, care la rândul lor imitau stilul unei motociclete chopper. Silueta Pegasului, cu șa lungă și coarne, a fost pentru mii de copii din România comunistă definiția cuvântului „bicicletă”, devenind mai târziu un obiect cult. După ’89 Pegas a dispărut. 20 de ani mai târziu, un proiect independent a readus marca Pegas și vechea bicicletă, într-o nouă formă, încercând să ne aliniem tuturor cerințelor pieței locale, dar și trendurilor internaționale, prezentând acum biciclete și vehicule pentru întreaga familie și pentru toate gusturile.

Colecția completă a Atelierelor Pegas se găsește atât online, pe www.bicicletepegas.ro, cât și în magazinele noastre: Strada 1 și 2, MTB, Fatbike, Șoim, Clasic, Cutezător, Magistral, Practic, Drumeț, Strada Mini, Pegas Mezin, Hoinar, Pegas Practic (bicicletele pliabile), Pegas Hai Hui, precum și gama de e-Pegas, electrice – Pegas Suprem Dinamic și Pegas Practic dinamic, dar și brandul Scandal care cuprinde trotineta electrică și longboardul electric.

Achizițiile de biciclete se pot face atât online, pe www.bicicletapegas.ro, secțiunea Campanie Bicicliști Pegas în București sau la unul dintre cele două magazine ale noastre – Pegas Promenada – Calea Floreasca 246B sau Pegas Lascar – Vasile Lascar 144.

Despre Atelierele Pegas

La cinci ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ’70-’80, Atelierele Pegas au adus publicului 21 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 20.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

În octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat în  parteneriat cu Network One Distribu-tion, parteneriat prin care îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas ţintesc o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

 

 

Cuvinte cheie