Pegas prezintă noile repere la Salonul Bicicletei: sistemul de smart bike sharing și franciza Pegas

2018 înseamnă pentru Atelierele Pegas o expansiune atât în București, cât și în țară, cu magazine în sistem franciză și noi modele de biciclete și alte vehicule cu roți pentru petrecerea timpului liber. Anul acesta, după șase ani de la reîntoarcerea pe piață a celei mai iubite biciclete românești, Pegas prezintă în cadrul Salonului Bicicletei sistemul de franciză Pegas, etalat pe tipuri de magazine în funcție de suprafețe. De asemenea, designul și detaliile francizei Pegas se vor regăsi în standul Pegas de la Romexpo (pavilion C2), iar o echipă specializată va oferi detaliile despre programul de francize.

“Până acum, am demonstrat că Pegas este o poveste de succes și că românii și România au primit cu entuziasm noile bicicletele Pegas. În 2018, provocarea este să convingem micii antreprenori că un business nișat ca retailul de biciclete poate fi profitabil, dacă folosești instrumentele potrivite. Franciza Pegas beneficiază de tot suportul echipei centrale Pegas și poate deveni motorul spre o viață mai sănătoasă, mai sportivă și mai activă într-o lume care devine din ce în ce mai aglomerată și mai agitată. Gama variată de biciclete și vehicule cu roți se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent dacă vorbim de copii sau de persoane aflate la a treia tinerețe. Vrem să punem România pe roate, dar pentru asta avem nevoie de și mai mulți parteneri,” explică Andrei Botescu, cofondator Atelierele Pegas.

De asemenea, cei care vor veni la Salonul Bicicletei vor afla și noutățile despre noile modele și ultimele inovații ale Atelierelor Pegas. Totodată, în premieră, Pegas va aduce la stand și bicicletele de smart bike sharing pentru a prezenta noul sistem de mobilitate urbană. “Am tot povestit despre sistemul de smart bike sharing dock-less. Acum este timpul să și vedeți ce am pregătit în materie de mobilitate urbană și să îl testați efectiv. Așteptăm temperaturi mai ridicate pentru a putea deschide oficial parcul Pegas de smart bike sharing în București,” adaugă Andrei Botescu.

Nu în ultimul rând, standul Pegas va avea expusă colecția completă de biciclete și vehicule cu roți, precum și brandurile adiacente – Scandal, brandul dedicat exclusiv trotinetelor și longboardurilor electrice și Bliss – brandul de role vintage. Colecția completă a Atelierelor Pegas cuprinde: Strada 1 și 2, MTB, Fatbike, Șoim, Clasic, Cutezător, Magistral, Practic, Drumeț, Drumuri Grele, Strada Mini, Pegas Mezin, Hoinar, Pegas Practic (bicicletele pliabile), precum și gama de e-Pegas, electrice – Pegas Suprem Dinamic și Pegas Practic dinamic.

Salonul Bicicletei are loc la Romexpo, în perioada 9-11 martie, în intervalul orar 10.00-18.00.

Despre Atelierele Pegas

Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv. Până în prezent, peste 28.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

 

Cuvinte cheie