Busola adevarului

PSIHOLOGIA UNIVERSULUI & JUPITER SI BUSOLA ADEVARULUI

Stiai ca exista o busola a adevarului care te ajuta sa elimini din calea ta obstacolele interioare si exterioare?

Jupiter este considerat marele benefic din Univers pentru ca te ajuta sa vezi adevarul si sa intelegi lucrurile dintr-o perspectiva mult mai inalta.  Jupiter in Sagetator va aduce multiple oportunitati de a ne remodela viitorul. De aceea este foarte important sa dezaburim acum, ochelarii prin care vedem adevarul. Sansa pe care o putem primi este sa reusim sa facem intr-un an, tot ce nu am reusit sa facem in ultimii 12 ani. Puterea Busolei Adevarului pe care ne-o va pune la dispozitie Jupiter pentru un timp, ne va sustine in acest sens!

ADEVARUL ESTE BUSOLA DE AUR

El ne indica care sunt cele mai bune cai de evolutie pentru noi! Insa adevarul este de multe ori bruiat si dificil de accesat, datorita credintelor limitative care ne tin ostatici emotionali in versiunea veche a sinelui nostru.

Atunci cand simti ca viata ta s-a impotmolit in anumite directii si ca nu mai stii cum sa iesi din morisca vietii care te tine pe pilot automat, este un semn ca ti-ai pierdut conexiunea la adevar.

✨ Vrei sa descoperi care este Adevarul prezentului, fata de Credintele limitative ale trecutului?

Este surprinzator, cat de putini oameni se intreaba, cat de adevarate mai sunt credintele care stau la baza deciziilor lor de viata. Credintele noastre actuale se bazeaza pe valori sustinute de o realitate care a fost valabila in trecut, la un moment dat. Universul stim ca evolueaza continuu. De aceea convingerile, valorile si principiile de viata pe care le urmam, este firesc sa fie reactualizate in permanenta

Altfel, exista riscul sa devenim DINOZAURII trecutului nostru!

****

SCARA UNIVERSALA A ADEVARULUI

Adevarul poate fi exprimat in diferite forme cum ar fi:

–> adevaruri universale unanim acceptate

Exemple: gravitația, planetele, punctele cardinale, culorile etc.

–> adevarul fabricat și țesut în jurul unei religii sau comunitati in care toti membrii sai sunt de acord sa adopte anumite credinte ca fiind adevaruri.

–> adevarul personal

care reflecta modul in care fiecare dintre noi traiește viața. Acest adevar este subiectiv si exprima unicitatea modului in care o persoana intelege lumea. Artiștii și muzicienii folosesc arta lor ca o modalitate de a transmite adevarul lor personal celorlalti.

–> adevarul generațional.

Exista adevaruri experimentate de generatiile tinere cronologic diferite de adevarul generațiilor mai mature. Etc.

Insa esenta ADEVARULui nu este statica, nu ramane inghetata la nesfarsit intr-o anumita forma. Ea curge neincetat, nestavilit, exprimand forta de expansiune a universului care nu se opreste niciodata din evolutie.

Exista intr-adevar in aceasta spirala a evolutiei, o structura fixa a Universului alcatuita din Legile Planului Cosmic dar si ele sunt permeabile la adevar!

Pentru ca infinite posibilitati sa se manifeste, este necesar ca ENERGIA sa fie lasata liber sa lucreze.

Formula de evolutie ideala este sa-ti construiesti o structura puternica, rezistenta, reactualizabila, care sa-ti permita libertatea de a recreea realitatea ori de cate ori iti doresti.

*** Adevarul sta la baza DECIZIILOR noastre de viata!***

De aceea este important sa distingem:

DIFERENTA DINTRE CREDINTE SI ADEVAR!

✨Credintele sunt etichetele mintii asociate la experientele si trairile emotionale pe care le-am avut in trecut. Aceste etichete au devenit convingerile noastre inconstiente pe care le urmam in prezent fara a fi constienti daca mai sunt valabile pentru noi sau nu. Daca nu esti atent, ele iti pot pune viata pe pilot automat si te pot face sa traiesti la nesfarsit aceleasi experiente care nu te mai implinesc.

✨ Adevarul nu e Google

nu este un portal de informatii stranse laolalta in care te descurci dupa cum te taie capul. Adevarul, este o energie vie care te vizeaza direct pe tine si care te ghideaza sa evoluezi spre ceea ce ai cu adevarat nevoie.

Adevarul apartine fluviului vietii care iese la suprafata din turbioanele canioanelor prin care treci, atunci cand ai curajul sa experimentezi direct realitatea pe care o traiesti, dincolo de minte!

Adevarul iese la suprafata atunci cand renunti la control si cand te lasi purtat de apele tumultuoase ale raului vietii. Atunci cand traiesti cu maxima intensitate experienta de a fi una cu raul care curge salbatic, intri intr-o stare de gratie in care adevarul este revelat de insusi spiritul naturii ca o INTUITIE vie, la fel de clara precum este stralucirea Soarelui pe cer.

Atunci pur si simplu stii, fara ca sa mai ai nevoie de argumente.

****

🌀 Jupiter in Sagetator

ne invita sa pornim acum intr-o expeditie pe Fluviul Adevarului la capatul careia, felul in care gandim va fi revolutionat.

Este o aventura in care vor intra doar cei curajosi sa lase in urma confortul convingerilor din trecut si care sunt deschisi sa navigheze spre locuri noi, in care nu au mai fost vreodata.

Un nou continent si o noua viata asteapta sa fie descoperite odata cu prezenta lui Jupiter in Sagetator.

Lista de inscriere pentru aceasta expeditie s-a deschis

Ce simti, rezoneaza cu tine?

Cerasella Pere

MASTERMIND ASTROLOGY

🌀 Recomandare

Poti afla despre aceasta *** expeditie ***

la workshop-ul: Gandeste ca un Maestru & Jupiter in Sagetator din 29.11.2018. Afli mai multe aici: https://www.facebook.com/events/191550178349963/

 

 

 

 

           

Cuvinte cheie