Camaraderie, curaj, iubire de țară și Dumnezeu. Eugen Mănăilă, erou Invictus invitat la emisiunea Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciorne, care va avea loc miercuri, 15 aprilie, de la ora 18:00. Il va avea ca invitat special pe militarul în rezervă Eugen Mănăilă, rănit în Afganistan.

Eroul Invictus va vorbi despre camaraderie, iubire de țară, eroism, forța interioară, iubire, speranță și Dumnezeu.

A trecut pe lângă moarte în Afganistan. Acum își ajută colegii care au trecut prin chinuri similare, să-și depășească problemele și să se integreze în societate și în echipa Invictus.

Invictus Team Romania”

  • este echipa României, formată din militari răniți/invalizi în urma participării la misiuni externe sau interne, care se pregătește pentru „Invictus Games”;
  • este o echipă de învingători, care în ciuda problemelor medicale cu care se confruntă nu au renunțat. După ce au căzut, s-au ridicat, s-au scuturat de praf și au luptat în continuare, obiectivul lor principal a rămas același, acela de a-și reprezenta țara cu cinste și onoare
  • Pagina lor de socializare este https://www.facebook.com/InvictusTeamRomania/

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”.  Actorul Victor Yila va avea pastila „Munca la negru”.

Cuvinte cheie