„Fericirea este o alegere”, ne spune astrologul Cristina Melinte

Noi, oamenii, nu avem o idee reală a capacităților acestui corp în care trăim. El are realmente potentialul unei stele atunci când este deplin conectat la Sinele sau.

Corpul este o oglindă a macrocosmosului. Are atât de multe bijuterii și comori în el, încât nu le-am putea explora pe toate, nici dacă am avea eoane la dispozitie. Corpurile noastre sunt frontiera, dar nu frontiera finală. Nu le vom epuiza niciodată abilitățile, capacitatea lor de dragoste și extaz.

Fericirea este o alegere! Asta le spune, adesea, astrologul Cristina Melinte, persoanelor care participa la atelierele sale sau care apeleaza la sedintele de consiliere astrologica.

Pornind de la harta natala a omului, il poti ghida si ii poti arata directia in care sa priveasca mai atent. Astfel, calatoria sa numita „viata” poate avea un parcurs mai usor. Fara suferinte inutile. O viata in care sa invete  luminandu-se din interiorul sau. Mai degraba prin constientizare si intelegere, prin acele AHA-uri, decat prin suferinta, durere, ori frica.

Vremurile noi aduc instrumente noi.

In fapt, planetele ne sunt unele dintre cele mai vechi “calauze”. Doar si-au adaptat, de-a lungul mileniilor, modalitatea prin care ne vorbesc si ne transmit mesajele. O actualizare permanenta, necesara pentru a ne vorbi “pe limba noastra”, adaptata la timpurile pe care le traim.

Astrologia intuitiva, la care facem referire, ne ajuta sa intelegem mai clar cum exteriorul nostru este o reflexie a interiorului. Fiecare planeta din Univers isi are un corespondent, o reflexie, in corpul uman. Si fiecare dintre acestea are semnificatia, darurile si lectiile sale. Daca le cunoastem, putem lucra constient cu ele pentru a le integra si a ne manifesta darurile; harul.

Atunci vom avea Universul de partea noastra, indiferent cat de grea ne este lectia.

Universul nu-ti da mai mult decat poti duce si orice incercare ai avea de trecut, porti in tine toate solutiile. E necesar doar sa te deschizi si sa-ti accepti darurile care stralucesc dincolo de … “intunericul” pe care il percepi.

Fiecare dintre noi are potentialul si poate atinge maiestria.

Este o perioada in care ni se cere mai mult ca niciodata sa avem incredere in Viata, sa avem incredere ca suntem la locul si momentul potrivit pentru evolutia noastra spirituala, ca tot ce experimentam este pentru binele nostru cel mai inalt.

Lasa-te inspirat si ghidat de astre si vei avea de partea ta iubirea infinita a Universului.

Daca vrei sa mergi mai departe ghidat de astre in calatoria ta interioara, spre TINE, prin intermediul atelierelor sau al sedintelor de consiliere astrologica, viziteaza  pagina de Facebook a Cristinei Melinte (astrolog) aici sau o poti contacta la numarul de telefon 0722619934.

Cuvinte cheie