Dacă simți că ești într-o gaură neagră, nu renunța, există o cale de ieșire…

Market growth and success as growing green tree in shape of arrow
Ce actiuni constiene faci astazi pentru a deveni acel tu pe care ti-l doresti?
Daca vrei sa schimbi un obicei negativ cu unul benefic si sanatos, atunci ai nevoie si de … perseverenta!
Asadar si astazi e musai sa bifezi „bilele albe” pe care le-ai adunat deja sau le vei adauga pana la … ora de culcare.
Ce ai facut astazi, in mod constient, pentru a deveni varianta ta … mai buna, acea varianta pe care ti-o doresti?
Ai mai jos  4 aspecte la care sa te gandesti in mod constient, dupa care sa actionezi.
Identifica care sunt punctele tale forte si care sunt aspectele pe care le poti imbunatati, astfel incat, zi de zi, sa faci  noi pasi catre varianta persoanei care doresti sa devii.

1. Hidratare corecta. Ce cantitate  de lichide ai consumat astazi?
2. Alimentati sanatoasa.  Fructe, legume consumate asazi. Ce si cat?
3. Miscare fizica.  Identifica ce inseamna pentru tine o forma de miscare pe care o faci cu placere si aplic-o.
4. Ganduri si afirmatii pozitive  sau tehnici de vizualizare. Fa zilnic afirmatii pozitive si aprecieri  sincere la adresa ta, schimband astfel dialogul interior negativ si crescandu-ti stima de sine.
Nu uita ca, pe langa pasii pe care doar tu ii pot face, pentru a-ti trai si imbunatati viata, poti apela si la suportul programului „SLM START Recucereste-ti greutatea si viata”, ce foloseste tehnici de programare neurolingvistica si hipnoterapia din metoda inelul gastric virtual.
De asemenea, poti apela la consilierea pentru dezvoltare personala daca stii deja la ce obiectiv  vrei sa lucrezi si mai ai nevoie de sustinere pentru a-ti  identifica si gestiona pasii, ori pentru a-ti creste resursele interioare de care ai nevoie pentru a atine acel obiectiv.
Si nu in ultimul rand, din partea naturii, remediile florale Bach  vin in  intampinarea ta pentru a te elibera de  stresul celor 38  emotii  negative diferite, ce pot fi, parte din ele,  inca prezente  in viata ta.
„Găurile negre nu sunt atât de negre precum sunt prezentate. Nu sunt închisori eterne, așa cum s-ar fi crezut. Lucrurile pot ieși dintr-o gaură neagră în exterior și posibil chiar în alt univers. Deci, dacă simți că ești într-o gaură neagră, nu renunța, există o cale de ieșire… ” –Stephen Hawking
Cuvinte cheie