Nu te pierde în gânduri! Conștientizarea este singura cale spre libertate!

In Mental Coaching On
- Updated

A învăța să împrăștii norii nu este foarte dificil. Este mult mai greu să lași norii în pace, să-i lași să facă ce vor. „Să-l lași să facă ce vrea” – aceasta este formula dragostei și baza ei.

Omul este un vas plin de iubire și frică. Cu cât este mai multă una, cu atât alta este mai puțină. Toate celelalte sentimente sunt derivate ale acestor două.

Capcana constă în faptul că sentimentul, pe care îl numim în mod tradițional cu cuvântul „dragoste” este doar o formă deghizată a fricii (frica de a rata ce este al tău, frica de a nu primi îndeajuns și cea mai groaznică – frica de a pierde ceea ce ai deja).

Conștientizarea este unicul instrument, cu ajutorul căruia te poți elibera din acest coșmar. Nu trebuie să lupți cu tine însuți, nici cu cei din jur, este suficient doar să conștientizezi – cel puțin o acțiune și o mișcare spirituală dintr-o sută. Pentru început.

Nu contează cum te comporți, ce spui și ce faci dacă toate acestea se întâmplă în mod conștient. Acțiunile conștiente nu pot fi „proaste”, acestea reprezintă viața.

Conștientizarea este practica care are ca scop trezirea conștiinței și trăirea vieții în armonie cu tine însuți și cu lumea înconjurătoare. Să fii conștient înseamnă, înainte de toate, să apreciezi cu adevărat fiecare moment pe care îl trăiești și să fii în contact permanent cu realitatea.

A dori să conștientizezi cine ești înseamnă să vrei să fii liber. Magia acestei practici se ascunde în capacitatea de a transforma orice experiență de viață într-o permanentă descoperire. (sursa:eushtiu.com)

You may also read!

REȚETA ZILEI de 22 Octombrie pentru a FI OM (Sportiv!)

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Antreneaza“muschii” fitness-ului spiritual pentru a te simti fericit, energic si in echilibru

Multi stim cum sa ne mentinem corpul in forma, dar stim sa avem grija si de minte? Asa cum

Read More...

REȚETA ZILEI de 21 Octombrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Mobile Sliding Menu