Liantul dintre business si mediu. Despre campaniile CSR si impactul mesajelor transmise

Tematica podcastului „Business Philosophy”, din această ediţie, este legată de mediul de afaceri şi decampaniile CSR din Romȃnia. Ca liant ȋntre mediul ȋnconjurător şi cel de business, proiectele şi evenimentele de responsabilizare socială nu mai sunt de mult doar o opţiune, ci o necesitate a economiei circulare sustenabile. Un mod de a educa şi de a forma noi obiceiuri „verzi”, pentru copii şi adulţi, astfel ȋncȃt să ne bucurăm de un mediu cȃt mai curat şi ȋn viitor.

Invitata de astăzi, Ileana Vlăduţ, terapeut şi antreprenor media Happy Lotus Life, organizează şi promovează evenimente de informare şi ateliere, avȃnd ca tematică resursele mediului ȋnconjurator, dar şi resursele noastre interioare. 

Proiecte derulate, precum#apecurateasumate sau #focustogreenecolife sunt deja prezente de mai mulţi ani ȋn şcoli şi grădiniţe din Bucureşti, dar şi ȋn mediul corporate.

Surse de informare ale proiectelor sunt disponibile şi pe platformele: Tot Ceea Ce Este, Focus to Life, Taina VerdeAlegeri Potrivit, Asumat.

„Impactul mesajelor transmise de agenţiile de publicitate ȋn presa online este foarte important, atunci cȃnd ne dorim să educăm un comportament pozitiv şi de durată. Copiii sunt cei mai receptivi, iar sistemul educaţional a făcut ȋnca un pas ȋn această direcţie, chiar anul acesta, introducȃnd „Saptamana verde”, ca o extensie a campaniilor CSR şi a colaborării cu mediul de afaceri”, ne-a declarat invitata podcastului.

Vizionează integral sau accesează răspunsurile invitatei direct din desfăşurătorul podcastului.