Cum sa decorezi simplu si usor spatiile comerciale sau spatiile de lucru: idei pentru afacerea ta

Spatiul dedicat afacerii tale poate influenta modul in care te percep atat clientii tai, cat si partenerii sau angajatii. Indiferent de domeniul in care activezi, spatiul de lucru sau spatiul comercial unde iti expui serviciile sau produsele trebuie amenajat intr-un mod care sa iti reprezinte ideea de business si care sa transmita o stare de bine.

 

Fie ca vrei sa decorezi birourile sau un spatiu comercial, un magazin ori un stand, iata cateva idei care sa te inspire:

 

Pune in evidenta brand-ul 

 

Zona de lucru sau de comercializare a produselor/serviciilor tale trebuie sa reprezinte brandul si valorile afacerii. Ce inseamna acest lucru? Ca ai nevoie de un logo si de unul sau mai multe sloganuri care sa defineasca scopul si ideea business-ului tau. Materialele cu logo-ul si sloganele firmei trebuie sa existe atat in spatiile de vanzare, cat si in spatiile de lucru, deoarece ele ajuta la definirea afacerii tale. Daca nu ai cunostinte in domeniul graficii si in domeniul publicitatii, poti apela la firme specializate sau la profesionisti care lucreaza freelance pentru a te ajuta. Odata ce obtii o identitate vizuala a brand-ului tau, vei putea tipari bannere, materiale promotionale si inscriptiona obiecte de decor, pixuri, cani sau orice altceva consideri ca iti reprezinta afacerea.

 

Foloseste obiecte de decor simple, dar de efect

 

Obiectele de decor fac diferenta atat in case si apartamente, cat si in spatiile de lucru sau cele comerciale. De aceea, mizeaza pe obiecte simple, dar de efect. Pentru birouri, opteaza pentru plante mari, vaze colorate sau tabouri de planning in culori care se asorteaza cu mobilierul. Pentru spatiile comerciale, alege corpuri de iluminat deosebite, taburete colorate si statuete. Daca iti doresti obiecte de decor versatile, care se potrivesc in mai multe tipuri de spatii, incearca tablourile canvas. Poti comanda canvasuri de la Algernon, care se potrivesc mai multor tipuri si stiluri de design. Vei găsi, cu siguranță, unul potrivit pentru afacerea ta!

 

Joaca-te cu nuantele preferate

 

Combinatiile de culori pot face diferenta atunci cand vine vorba de spatiile care iti reprezinta afacerea, cum ar fi zona de birouri sau spatiile comerciale. Combina culori care iti reprezinta brand-ul, dar intereseaza-te si de starea de spirit pe care fiecare culoare o transmite. Astfel, vei putea sa creezi un spatiu care emana liniste, productivitate, energie sau orice altceva iti doresti. Printre cele mai populare combinatii de culori se numara galben si alb, gri si albastru inchis sau bej si turcoaz.

 

Decorarea unui spatiu dedicat afacerii tale nu trebuie sa iti dea batai de cap, dimpotriva, poate fi o ocazie foarte buna de a exprima ideile business-ului tau cu ajutorul design-ului interior si al decoratiunilor. Mizeaza pe elementele care au legatura cu domeniul afacerii tale si incearca sa construiesti un decor unic, care sa reprezinte 100% viziunea companiei.

 

Sursa foto: Pexels.com