De ce sunt altfel mesele Foodkit si cum te ajuta sa-ti mentii greutatea corporala optima

Gatite in-house, cu toate preparatele de la zero, meniurile FoodKit iti ofera maximum de energie de care ai nevoie. Folosind doar ingrediente naturale de calitate, mereu fresh si atent alese de la furnizori certificati, fiecare reteta este creata de chefi si nutritionisti, pentru ca tu sa te bucuri de o varietate cat mai mare de gusturi.

Fie ca urmezi o dieta pentru slabire sau un regim alimentar anume, fie ca esti prea ocupat ca sa iti permiti luxul de a gati sanatos la tine acasa sau vrei mai mult pentru papilele tale gustative, aceasta varianta iti aduce beneficii pe toate planurile: sanatate, aspect fizic, economie la buget si armonie in casa!

Cum numarul celor care apreciaza calitatea si beneficiile acestei variante inovative de alimentatie sanatoasa este intr-o continua crestere, am cerut recomandari din partea unui specialist in domeniul terapiilor holistice, doamna Ileana Vladut, facilitator al programului de reducere a greutatii corporale prin hipnoza, metoda inelul gastric.

„In cadrul programului de slabire prin hipnoza, in perioada celor 28 de zile in care iti formeazi noi obiceiuri alimentare sanatoase, meniurile Foodkit te ajuta foarte mult, usurand  si accelerand in acelasi timp procesul de reducere a greutatii corporale. Si, daca va intrebati cum este posibil asa ceva, exista mai multe motive, pornind chiar de la simplul fapt ca, pentru inceput, elimini din bucatarie tentatiile nesanatoase si alegi in mod constient  sa mananci sanatos. Cu ajutorul acestor meniuri stii exact cat mananci, avand deja disponibile gramajul, numarul de calorii, cat si continutul preparatelor. Iti aduc aportul de nutrienti de care corpul tau are nevoie, alegand doar acele preparate care sunt pe gustul tau, fara sa te deprivezi in vreun fel, prin diete sau regimuri alimentare drastice. Ai certitudinea unor produse naturale, cu gust proaspat, usor si rapid de servit si, nu in ultimul rand, toate la un cost caruia e musai sa ii faci loc pe lista de cheltuieli a bugetului tau. Sunt atuuri suficiente pentru care le recomand, fie ca vrei sa slabesti sau sa ai mai multa grija de corpul si sanatatea ta” , ne-a declarat Ileana Vladut, facilitator slabirehipnoza.ro, metoda inelul gastric.

Cuvinte cheie