Ediția XIV „MAGIA APEI INFORMATE” AQUA CARPATICA

In Agenția de Impresii, Dezvoltare spirituală, Spiritual PR On
- Updated

Cea de-a paisprezecea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc marţi, 10 iulie 2018, la pista de atletism a Complexului sportiv Lia Manoliu  (Bd. Basarabia nr. 37-39, sector 2).

Copii, tineri dar şi vârstnici au ales să iasă din case şi să-şi petreacă seara într-un spaţiu primitor, în aer liber, pe pista de atletism, dar şi pe spaţiul verde, unde au avut posibilitatea să facă mişcare în ritmul şi în forma dorită: alergare, sprint, antrenament  pentru diverse discipline sportive, forţă şi rezistenţă. Startul la mişcare s-a dat la ora 21:00 şi fiecare din cei prezenţi, cu mic, cu mare, s-a bucurat de activitatea recreativă şi de un finiş îndulcit cu apă proaspată Aqua Carpatica. Remediile florale Bach ne-au însoţit şi la această ediţie, Trei dintre participanţi, care s-au dovedit a fi cei mai rezistenţi la mişcare, au primit drept cadou remedii florale de măslin şi de stejar, cu efect de revigorare.

Felicitări pentru toţi cei care au ales să-ţi petrecă seara împreună cu Apa în mişcare recreativă!

“Caldura verii ne domoleşte puţin elanul în activităţile de peste zi, iar mintea se duce la polul opus, fiind suprasolicitată de stress şi de arşiţă. Ce ne poate aduce un echilibru între inerţie şi extenuare? O doză de activitate fizică recreativă şi mai multă apă consumată. Copiii ne-au dat startul la alergare, reamintindu-ne să fim mereu în flux cu anotimpurile vieţii. Un plus de vitalitate fizică şi psihică.” Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

 

You may also read!

Depresia apare atunci când oamenii nu-şi mai înţeleg menirea pe acest pământ

S-a retras din lume la poalele Munţilor Şureanu, unde trăieşte în post şi rugăciune, cu bucuria de a fi

Read More...

Cum sa ajungi la TINE/SINE!

Convingerile ne determina comportamentul atata timp cat nu suntem constienti de ele. Unele dintre acestea nu ne mai sunt

Read More...

Pegas a prezentat o bicicletă inteligentă la târgul de tehnologie din Las Vegas

Pegas a prezentat la târgul de tehnologie CES Las Vegas un nou proiect – o bicicletă inteligentă, de antrenament.

Read More...

Mobile Sliding Menu