„We ROCK your business” – un marketing personalizat pentru adulţi şi copii. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, de miercuri, 28 iunie, ora 18:00, a avut-o ca invitată pe Iulia Ivan, director de marketing şi comunicare la Rockada Marketing.

Impreuna cu Ileana Vladut, invitata ne-a vorbit in cadrul emisiunii despre cum se realizeazǎ un marketing eficient, atunci cand priveşti businessul ȋn mod holistic, gandind pe termen lung.

 

Am aflat cum Rockada Marketing ne face mai vizibili, apelȃnd la marketing online şi offline, consultanţă de business pe nişa de clienţi şi pȃnă la educarea consumatorilor, fie ei adulţi sau copii. Toate sunt unice şi personalizate cu grijă, pentru a fi cȃt mai eficiente.

Puteţi urmări şi podcastul Marketing & More, unde Iulia ne face recomandări practice, alături de invitaţi deosebiţi.

Iar din luna august, magazinul fizic „Lumea lui Andrei” vă aşteaptă la locaţia din Chiajna, pe strada Tineretului, in proximitatea Militari Shopping Center, pentru a oferi celor mici hăinuţe personalizare, jucării şi multe altele necesare ȋn viaţa cotidiană, pentru creşterea şi educarea copiilor.

Personalizările sunt disponibile nu doar pentru cei mici, ci şi pentru adulţi şi corporate, ȋn colaborare cu Raimar Personalization.

Am vorbit despre:

– Business şi consultanţă media

– Audit pentru websiteuri şi bugetele de promovare ale companiilor

– Educarea consumatorului şi crearea ofertelor personalizate şi multe altele!

Detalii despre Rockada  Marketing

Indiferent dacă sunteți o afacere mică sau o corporație mare, Rockada Marketing vă poate ajuta să vă dezvoltați prezența online și să vă atingeți obiectivele de marketing. Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să fim partenerul dvs. de încredere în eforturile de marketing, comunicare, PR și dezvoltare de business.

Campaniile realizate de Rockada sunt personalizate in functie de nevoie clientului, de buget, dar si de particularitatile business-ului, intotdeauna bazate pe un audit prealabil si de discutia cu ownerul businss-ului respectiv.

Ne specializăm în furnizarea de soluții creative și eficiente pentru promovarea afacerilor online. Cu o echipă talentată și pasionată de marketing, oferim servicii cuprinzătoare pentru clienții noștri din diferite industrii. Iată câteva dintre serviciile noastre cheie:

Consultanță de business; Campanii integrate de marketing și comunicare; Strategie de PR personalizată; Creare LOGO ;Abonament lunar social media; Strategie de marketing personalizată; Afișaj stradal – OOH; Spoturi radio; Video-uri prezentare campanii si companii Audit SEO; Abonament SEO lunar ON PAGE; Training SEO; Strategie de linkbuilding; Redactare articole SEO; PR Sales; Pachete publicare articole SEO; Materiale grafice si personalizate pentru business-uri.