Imaturitate. Expansiune. Supraabundenta

Imaturitate – Expansiune – Supraabundenta

Incepand din 07 iulie, energiile Universului mai indepartat, dar si ale mediului in care traim, ne influenteaza cheia genelor cu numarul 53, numita si “Evolutia de dincolo de evolutie”.
Ce vrea sa ne transmita Universul? In primul rand faptul ca imaturitatea poate fi privita ca tendinta omeneasca de a incepe lucruri noi dintr-o stare de frica. Daca frica este cea care sta la baza intentiei actiunilor tale, deja ai plantat samanta fricii si atunci indiferent de cata munca investesti, nu vei atinge tinta pe care ai avut-o in minte.

Indiferent de cat de bine intentinat esti, lucrurile pe care le faci la frecventa joasa nu duc decat la si mai multa dizarmonie. Si asta te afecteaza nu numai pe tine, ci si intregul din care faci parte, respectiv familia, colectivitatea, iar la un nivel si mai extins, intreaga omenire. Fiecare actiune a ta are consecinte, chiar daca unele din efecte se vor vedea abia peste generatii. Dincolo de forma, constiinta ESTE pur si simplu, ea nu se extinde, nu se contracta , nu evolueza; doar gradul tau de constientizare creste. Realizezi astfel ca sursa supraabundentei se afla de fapt chiar in inima ta.

RECOMANDARI

Atunci cand simti nevoia de a pedesi pe altcineva sau de a-ti face singur “dreptate”, OPRESTE-TE si aminteste-ti ca doar te auto-amagesti in felul acesta si ca in realitate ai nevoie sa inveti sa te intelegi mai bine. Pentru a-ti linisti mintea folosest tehnica STOP-ului, a carei descriere o gasesti AICI: http://perfectlotus.ro/…/tehnica-stopului-crearea-unei-dis…/

Pe masura ce iti identifici fricile si incepi sa realizezi ca nu sunt decat o stare a mintii in care tu singur te-ai plasat, inima incepe din nou sa se deschida si sa aiba incredere in viata exact asa cum e ea – fara pareri, fara judecati, fara atasamente si mai presus de toate, fara frica.

Pentru acceptare si iertare, poti folosi tehnica Ho’oponopono, a carei descriere o gasesti AICI: https://totceeaceeste.ro/de-vorba-cu-frica-din-sufletul-tau/

In fata noutatii, unii oameni reactioneaza foarte solemn, devin tristi si incearca sa se agate de control, pastrand lucrurie asa cum sunt, altii nu stau niciodata locului, trecand de la un lucru la altul, fara sa il urmeze pana la capat. Dar cum expansiunea implica mereu evolutie, este necesar sa ne depasim zona de confort pentru a trece la un alt nivel.

Ca sa depasesti astfel de stari, iti recomand REMEDIILE FORALE BACH: Ilice (Holly) pentru a-ti deschide inima, Cretisoara (Mimulus) pentru frica, Caprifoi (Honeysuckle) pentru melancolie si tristete, Cicoare (Cicory) pentru atasamente si Nuc (Walnut) pentru adaptabilitate.

Dintre ULEIURILE ESENTIALE foloseste Ylang-Ylang, Santal, Scortisoara sau Piper negru.

Din punct de vedere fiziologic, toate aceste energii si stari emotionale influentata SANATATEA, vizate fiind in aceasta perioada diafragma urogenitala si aminoacidul SERINA. Acorda o atentie sporita igienei intime.

Ajuta-ti organismul consumand ALIMENTE bogate in aminoacidul SERINA, ce se gaseste cu precadere in: oua, peste, alune, nuci de caju, nuci de para, nuci pecan, migdale, fasole, porumb, orz, secară, sfeclă, vinete, cartofi, ciuperci, dovleac, ceapa, usturoi.

Si nu in ultimul rand, DESCHIDE BRATELE si deschide-te ca sa primesti ceea ce Universul are sa-ti trimita mai bun pentru tine, prin mesagerii sai.
 
Pasarile si animalele TOTEM care vin ca mesageri in aceasta perioada, indiferent ca-ti apar in vis sau in realitatea cotidiana, sunt barza si iepurele, iar piatra/cristalul/mineralul perioadei este Amonitul (CaCO3).
 
Sa ne fie de folos pentru o viata in armonie.
Din ciclul – „De la planete la retete de folosinta indelungata a OMULUI”

Sa ne fie de folos pentru o viata in armonie.

Din ciclul – „De la planete la retete de folosinta indelungata a OMULUI”

Ileana Vladut
Terapeut holistic
www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnoza.ro

 

 

Cuvinte cheie