Esență de Campion. Gala Trofeelor Alexandrion – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 10 februarie, de la ora 18:00, îi va avea ca invitați pe gimnasta Larisa Iordache, cea mai bună sportivă a anului 2020 și Valentin Popescu, Director de Marketing Sportiv și Comunicare Alexandrion Group.

În cadrul emisiunii, care va fi moderată de Romeo Chiriac, se va discuta despre cea de a VI-a ediție a Galei Trofeelor Alexandrion și despre secretele marketingului.  De asemenea, rubrica Alegeri Potrivite din cadrul emisiunii va fi prezentată de terapeuta Ileana Vlăduț.

Fundaţia Alexandrion a premiat câştigătorii celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gala a sportului românesc, ȋntr-un eveniment de anvergură. Anul acesta, Fundaţia Alexandrion a reconfigurat formatul evenimentului, pentru a putea respecta toate măsurile legislative în vigoare, impuse de evoluția pandemiei de COVID-19, astfel ȋncât ceremonia de premiere s-a desfăşurat fără public.

Sportivii care au obținut performanţe deosebite în 2020 au fost distinşi cu Trofeele Alexandrion şi recompensati financiar pentru contribuţia lor la dezvoltarea sportului românesc, ȋn cadul singurului demers de acest fel organizat și susținut în totalitate de o entitate privată.

Trofeele Alexandrion, acordate ȋn urma consultării cu reprezentanții a 27 de redacții sportive din România şi a unor instituţii abilitate, sunt menite să răsplătească atât rezultatele excelente în sport, cât și să ajute sportivii să atragă atenția asupra provocărilor şi lipsurilor cu care se confruntă acest domeniu, care necesită o implicare constantă și activă atât a statului, cât și a mediului privat.

Cuvinte cheie