Alegeri potrivite – Simte si ai incredere in forta ta, cu Yamato Zaharia, luptator Kempo


Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe Yamato Zaharia, campion mondial și european la kempo și  expert în tehnici de supraviețuire.

Yamato Zaharia a vorbit, în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac, despre colecție sa impresionantă de titluri – este multiplu campion național, dublu campion mondial și multiplu campion european într-unul dintre cele mai complexe și spectaculoase sporturi de luptă, kempo.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Tema universala este cea a increderii in sine, cea care ne ajuta sa depasim superficialitatea si sa patrundem mai adanc in autenticitatea noastra. Familia ne ajuta si ne este un suport material si moral pe tot parcursul vietii, insa, fiecare dintre noi, experimentam propria realitate, astfel incat sa ne gasim drumul care ni se potriveste.

Astrul comunicarii, Mercur, este inca alaturi de noi, ajutandu-ne sa ne exprimam mai bine gandurile si cuvintele. In curand insa, LUNA ne aduce in vizor lectia simtirii. Invatam sa simtim mai bine emotiile pe care le avem, sa ne conectam la ele si sa le intelegem mai bine.

Asadar, in aceasta perioada, fiti blanzi cu voi insiva si cu ceilalti.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

Cuvinte cheie