8 medalii de aur si 5 de argint obtinute de Romania la Campionatul European de fotbal-tenis

Rezultate de excetie la Campionatul European de fotbal-tenis, Szentes (Ungaria) 2019

Inca o noua performanta la nivel international, adaugata in palmaresul  echipei de fotbal-tenis a Romaniei.  Sportivii romani au cucerit nu mai putin de 8 medalii de aur si 5 de argint, din cele 13 medalii puse in joc la Campionatul European desfasurat la Szentes (Ungaria), intre 19 si 21 noiembrie 2019.

Desi este o dsciplina sportiva mai putin cunoscuta si mediatizata in Romania, fotbal-tenisul  se contureaza an de an din ce in ce mai bine, aducand  tarii noastre rezultate si medalii cu care sa ne mandrim.

Felicitari tuturor componentilor echipei, fete si baieti, antrenorilor si in special lui Tchabass Frederico Tavares,  omul din spatele succesului Romaniei la fotbal-tenis, cel care a crescut si a mentinut unita echipa, ca pe o adevarata familie.

              

Bravo pentru medalii, Anemaria Gherghel – campioana mondiala a anului 2018!  Inca o data ne-ai dovedit  ce inseamna talentul, imbinat cu o nutritie sanatoasa si un antrenament zilnic, facut cu pasiune si determinarea  mentala de a obtine cele mai bune rezultate!

   

 

„Mental coaching-ul si terapiile comlementare in sustinerea sportivilor de performana nu mai sunt doar un „moft”. Sunt  o necestiate, atunci cand vrei sa obtii rezultate in cadrul competitiilor. In special la cele internationale, unde adversarii pe care ii intalnesti sunt bine antrenati si sustinuti pe toate planurile, atat fizic, cat si psiho-emotional” – Ileana Vladut, terapeută BFRP remedii florale & coach

 

 

Cuvinte cheie