Floreasca, printre preferatele celor care caută apartamente în București

Locația, locurile de muncă, posibilitățile de a petrece timpul liber, confortul! Ce sunt acestea? Principalele criterii care sunt luate în calcul de cei aflați în căutarea de apartamente de vanzare Bucuresti. Da, nu te poți plânge din punctul de vedere al ofertei, doar că vrei ceva mai mult. Și nici banii nu sunt o problemă? Atunci ce părere ai dacă ai începe căutările locuinței tale perfecte cu Floreasca? Este una dintre cele mai căutate zone din Capitală și este posibil ca aici să găsești exact ceea ce cauți!

 

Prețuri nu chiar modeste

 

Dacă dorința ta este să găsești apartamente de vanzare Floreasca ți-o spunem de la început că prețurile nu sunt chiar modeste, dar cel mai probabil știai deja asta. În caz că ești din provincie, îți oferim și informația că dacă vei cumpăra aici, vei locui în sectorul 2 al Bucureștiului.

 

Un cartier exclusivist

 

Cartierul Floreasca este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai exclusiviste. Și aici ai parte de multe spații verzi, ești foarte aproape de centrul Capitalei, iar spațiile de locuit de impresionează prin arhitectura lor deosebită. Și, nici din punctul de vedere al confortului nu ai de de să te plângi, pentru că sunt printre cele mai bune condiții de locuit din București.

De ce ne place Floreasca? Pentru că este un fel de zonă tampon între marile zone ale Capitalei, fiind amplasat foarte aproape de Dorobanți, Tei și Aviației, locații care chiar nu mai au nevoie de nicio prezentare. De asemenea, cartierul este străbătut de artere importante ale Bucureștiului, ca de exemplu Bulevardul Barbu Văcărescu sau Calea Floreasca, unde sunt numeroase magazine de lux, restaurante și cafenele care abia așteaptă să le treci pragul.

 

Un aspect boem

 

Îți place aspectul boem al unor locații din Capitală? Este tocmai ceea ce ai parte din plin aici, în Floreasca. În jurul Pieței cu același nume ai parte din plin de farmecul unui oraș aparte. Parcă e un cu totul alt București, unul pe care nu ai cum să nu îl adori și care te face să te simți legat de această urbe, chiar dacă poate nu te-ai născut pe aceste meleaguri.

 

Centru de afaceri

 

Tot în cartierul Floreasca se află numeroase centre de afaceri. Sigur ai auzit de Business District Pipera și Floreasca Promenade District Center (amplasată în imediata apropiere a stației de metrou Aurel Vlaicu). Numai acestea două și sunt suficiente pentru a te face să înțelegi că această zonă este un adevărat centru de afaceri al Bucureștiului, și care se află în continua dezvoltare.

 

Infrastructură bună

 

Transportul public este zine pus la punct în Floreasca, avem și stații de metrou – Aurel Vlaicu și Ștefan cel Mare și multe altele. În acest fel, ai acces ușor și rapid la multe dintre reperele comerciale, culturale și educaționale ale Bucureștiului. Și, nu în ultimul rând, nu ai cum să nu iubești această zonă măcar prin prisma faptului că aici se găsesc multe spații verzi, fiind considerată din acest punct de vedere zona perfectă pentru familiile cu copii.

 

O zonă în continua dezvoltare

 

Ceea ce ne place nouă la această zonă este faptul că este una într-o continuă dezvoltare. S-a investit mult aici, iar dezvoltatorii nu dau semne că se vor opri prea curând. Din acest motiv, un apartament din această zonă este mai mult decât un simplu spațiu de locuit, ci poate fi chiar o investiție pentru un viitor mai bun. De ce să îți refuzi această șansă acum, când ea este posibilă, și să aștepți o altă oportunitate, care este posibil să nu apară niciodată? Floreasca este acel loc perfect, și unde chiar se merită să trăiești!

 

Cuvinte cheie