4 meniuri ideale pentru ziua de Buna Vestire. Ajută-ţi digestia cu meniuri uşoare şi echilibrate

 “Nu trebuie sa astepti pana cand problema incepe sa se manifeste, pentru a incepe sa o tratezi. De fapt, este mult mai bine sa incerci sa o previi inca de la inceput.”

Aceasta recomandare este perfect valabila pentru orice afectiune a corpului fizic sau psiho-emotional. Preventia aface minuni, iar daca incepem din timp, sansele de a ne mentine sanatosi sunt incontestabil mai mari.

O alimentatie sanatoasa nu mai reprezinta in zilele noastre doar o optiune, ci este o alegere constienta!

Specialistii britanici au alcatuit un ghid al digestiei perfecte, ce contine un set de reguli si sfaturi utile, pentru identificarea si calmarea celor mai des intalnite probleme care afecteaza tractul digestiv.

Una dintre recomandari este sa luaţi o „pastilă a fericirii”. Noi nu ne referim la antidepresive, ci la o masa delicioasa, echilibrata si plina de nutrienti, pentru intreaga familie.

Aşa cum ştim cu toţii, creierul prezintă numeroase conexiuni nervoase, însă puţine persoane realizează faptul că şi intestinul este străbătut de mulţi nervi, iar din acest motiv oamenii simt acei «fluturaşi» în stomac. Daca vrei sa ii simti si tu, alege meniurile tale preferate de la Foodkit.

Noi iti recomandam 4 meniuri ideale pentru ziua de Buna Vestire, din 25 martie – o zi din Post cu Dezlegare la peste!

 

 

Cuvinte cheie