Florile primăverii, ce înfloresc în luna aprilie

Florile primăverii, ce înfloresc în luna aprilie

În luna aprilie, când deja primăvara își intră mai bine în drepturi, florile încep să cucerească câmpurile, grădinile, casele și sufletele oamenilor.

În culorile și miresmele florilor de aprilie, să te tot pierzi!

Narcisele dau tonul și la început de aprilie zâmbesc cochete și te-ndeamnă să le dăruiești cu bucurie. Un buchet simplu de narcise sau un buchet mixt cu narcise și alte flori de sezon, cum ar fi lalele, e un dar minunat

Bujorii înfloresc în aprilie și însuflețesc buchetele cu flori de sezon. Să nu mai zicem de inimile celor care le dăruiesc sau le primesc!

Nu puteau lipsi irișii, de un albastru-violet senin și natural. Irișii vestesc o bucurie sinceră și pură.

Iar ca povestea florilor de primăvară să aibă parfum, liliacul înmiresmat vine să dea un suflu primăvaratec zilelor de aprilie.

Luna aceasta, bucură-te de flori frumoase cu fiecare zi specială!

Chiar daca momentan le privesti … de la distanta, bucura-te de culorile si de darurile florilor in orice fel.

Priveste imaginea unei flori si apoi inchide ochii. Vizualizeaza ca o mirosi si  bucura-te de mireasma ei. Imagineaza-ti cum celulele corpului tau se impregneaza cu vibratia florii si cum te simti din ce in ce mai bine.

Remediile florale Bach iti pot aduce mai aproape vibratia florilor si plantelor din natura, tratand holistic omul si nu boala. Ele „spala” vibratia fricii, panicii, nehotararii, dezamagirii, invinovatirii, geloziei, ingrijorarii si a altor emotii negative pe care le simti. Foloseste picaturile florale Bach pentru a te elibera de aceste emotii si pentru a-ti intari sistemul imunitar. Picaturile le poti primi prin curier, la tine acasa.

 

Cuvinte cheie