„Ateliere de AUTOCUNOASTERE” prin terapia florala Bach

Din luna MAI 2019 reincepem „Atelierele de AUTOCUNOASTERE” prin terapia florala Bach.
Daca esti pregatit sa te regasesti in varianta ta originala sau … originara, cea mai profunda, daca vrei sa dai la o parte straturile de frica, nehotarare, vina, rusine, pesimism, ura, dezamagire s.a.m.d., te astept cu drag.

Atelierele sunt interactive. Vei dobandi cunostinte despre cele 38 de remedii ale sistemului si vei primi recomandari practice de utilizare a lor in viata de zi cu zi. Pentru tine si toti membrii familiei, indiferent de varsta. De la cel mai mic la cel mai … mare.

Datele atelierelor si tematicile abordate vor fi anuntate in curand.

Daca te intereseaza in mod special o tema anume, daca te confrunti cu un anumit gen de emotii negative, te rog sa imi lasi un mesaj aici. Voi inerca sa abordez si subiectul care te framanta.

Cele 38 de remedii din terapia florala Bach raman si dupa 95 de ani de la descoperirea lor de catre Dr. Edward Bach unele dintre cele mai simple si eficiente variante naturale de a armoniza emotiile negative, de a aduce claritate in planul mental, de a ne infrumuseta personalitatea si a ne transforma fizicul. 
Tratand omul si nu boala, toate planurile fiintei sunt tratate ca un intreg trup-minte-suflet-spirit.

Care este numărul de combinații posibile de remedii florale Bach ce pot fi preparate pentru a trata dezechilibrele emoţionale? Numărul precis este 211,915,132 combinații, folosite pentru tot atâtea mixuri de dezechilibre emoţionale diferite. Citeste explicatia matematica aici: :https://totceeaceeste.ro/combinatii-de-39-remedii-luate-ca…/

Ileana Vladut
Terapeut holistic&coach
Terapeut BFRP remedii florale Bach

www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnza.ro

Cuvinte cheie