“Focus to Green-Eco-Life” alege pentru Dragobete 2021 o seară ReciCreativă

“Focus to Green-Eco-Life” alege pentru Dragobete 2021 o seară ReciCreativă

Va invitam la evenimentul “Focus to Green-Eco-Life”,  susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Anul acesta venim mai devreme in intampinarea Martisorului. Vrem sa fie gata in ajun de Dragobete, pe 23 februarie.

Alatura-te si tu, pentru ca vom mesteri impreuna mici atentii simbolice in culori, forme si materiale ce pot fi reciclate intr-un mod creativ. Fie ele din lemn, hartie, sticla, metal sau din plastic, adu cu tine materialele de care nu mai ai nevoie, pentru a le da o noua viata.

Ne punem imaginatia la treaba si cream cadouri pentru a bucura sufletele domnisoarelor si doamnelor de langa noi. De asemenea, vei avea ocazia sa afli notiuni de baza despre teoria reciclarii creative si a materialelor ecologice, cat si metode specifice de utilizare a materialelor reciclabile.

„ReciCreativ de Dragobete”

Marti, 23 februarie 2021, de la orele 17:00, in sectorul 3 din Bucuresti, la Centrul Holistic Soma.

Cei care vor opta pentru aceasta varianta de seara ReciCreativa eco, vor primi la pachet si apa Aqua Carpatica, pentru o hidratare corecta.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Cuvinte cheie