Remediile florale Bach, suportul tau emotional la stomatolog sau cand porti un aparat dentar

Remediilor florale (sub forma de picaturi) actioneaza la nivel vibrational, inlaturand starile emotionale negative si ajutandu-ne sa ne regasim echilibrul in orice situatie.

Astazi voi da un exemplu concret despre cum ne pot sustine remediile atunci cand mergem cu teama la stomatolog sau…. la alt medic!

Frica ce te poate cuprinde inainte de vizita la stomatolog poate fi depasita folosind Mimulus (Cretisoara), iar peste atacurile de panica treci folosind remediul Rock Rose (Trandafir de stanca).

Momentele in care simti ca iti pierzi controlul si nu mai esti stapan pe tine, pot fi depasite cu ajutorul remediului Cherry Plum (Corcodus).

Daca iti faci griji exagerate pentru cei dragi (copii, parinti, sot/sotie, prieteni), pe care ii insotesti la stomatolog , atunci poti folosesti remediul Red Cestnut (Castan rosu).

Pentru igiena bucala, dar si pentru a scapa de sentimentul de discomfort sau de jena, care te insoteste uneori cand porti un aparat dentar, remediul Crab Apple (Mar paduret) te ajuta prin efectul sau purificator, atat la nivel fizic, cat si la nivel emotional.

In primele saptamani de purtate a aparatului dentar, remediul Walnut (Nuc) te ajuta sa te adaptezi mai usor cu noua situatie.
Este recomandat pentru adaptare si sugarilor, cand incep sa le apara primii dintisori, dar si copiilor, in perioada de schimbare a dintilor de lapte.

Rescue remedy (Remediul de urgenta) este singura combinatie pre-ambalata a sistemului floral Bach ,contine 5 esente : Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose si Star of Bethlehem si este folosita in situatii de urgenta sau foarte stresante. Este utila pentru stabilizarea emotionala in situatii de frica intensa, trauma, stres sever, intalnite in accidente sau pierderi neasteptate. Se utilizeaza si in alte situatii, cum ar fi vizita la stomatolog, examene, calatorii cu avionul.

Pentru alte emotii negative gasesti recomandarile remediilor aici: http://perfectlotus.ro/despre-remedii-florale-bach/

Mod de administrare:
Pentru stari emotionale trecatoare se pun 2 picaturi nediluate din remediul ales sau 4 picaturi din Remediul de urgenta direct pe limba sau intr-un pahar cu apa din care se bea cate putin, la intervale mici de timp, pana la stabilizarea emotiilor. Aceasta metoda se poate aplica ori de cate ori este nevoie.
Pentru bebelusi, se pot administra si extern, prin aplicatii in punctele de puls: incheieturile mainilor, tample, dupa urechi sau pe fontanela.

Pentru probleme emotionale cronice, de durata, terapeutul pregateste o sticluta de tratament personalizata, folosind maximum 6-7 remedii, pe care le identifica in urma discutiei avute cu pacientul in cadrul unei consultatii.

Remediile sunt 100% naturale, produse din inflorescente sau ramuri tinere ale plantelor. Se pot administra la orice varsta. Dilutia lor in alcool este de doar 0,00025%. Nu au efecte secundare, nu dau reactii adverse sau dependenta, nu sunt toxice si nu exista supradozaj. Remediile  florale Bach se folosesc ca terapie de sine statatoare sau completeaza tratamentele din medicina alopata sau alternativa.

 

Ileana Vladut

Terapeut remedii florale Bach (BFRP)

http://www.perfectlotus.ro

Cuvinte cheie