Luna plina in Taur

Forta de a depăși obstacolele!
Acceseaza creativitatea
~ echilibreaza planul material cu cel spiritual
~ detaseaza-te de trecut
~ cultiva starea de multumire si de recunostiinta
~ foamea pentru viață si placere este sacră pentru ca ne permite sa renastem din crizele destinului.
Aceasta Luna Plina aduce o energie extrem de creativă și puternica pentru a materializa ceea ce ne dorim. Este timpul ideal sa echilibram planul material cu cel spiritual in viata noastra.
Schimbarile vin mai usor cand ne detasam de trecut.
Atunci cand cultivam o stare de multumire si de recunostiinta pentru toate experientele pe care le-am avut, il lasam pe Dumnezeu sa ne vindece si sa ne aduca el lucrurile de care avem cu adevarat nevoie ca sa evoluam.
Foamea pentru viață si placere este sacră.
Ea ne permite sa ne regeneram fiinta prin lucrurile care ne aduc bucurie si putere de renastere din crizele destinului.
BULETINUL COSMOSULUI
4 noiembrie 2017, 12 grade Taur, 7:23 am
Luna Plina marcheaza timpul recoltarii din univers a energiilor solare venite special sa ne inalte nivelul de constiinta. Luna este examinatorul cosmic care testeaza nivelul de pregatire la care am ajuns intr-o anumita directie de viata, pentru a vedea ce mai avem de invatat in continuare pentru a evolua pe o treapta superioara.
Luna Plina pe axa Taur-Scorpion din 4 noiembrie 2017, daruieste lumina intelegerii si ne arata drumul cel mai bun legat de armonizarea planului material cu cel spiritual in viata noastra.
Pentru a echilibra aceste energii este necesar sa constientizam valorile si principiile inalte care guverneaza Taurul si Scorpionul. Acum este timpul sa punem sub lupa, sa evaluam si sa luam decizii intelepte cu privire la modul in care integram in viata noastra caracteristicile esentiale ale acestor doua luminarii.
Luna in Taur ne intreaba cat de multumiti suntem de: resursele materiale si financiare de care dispunem, de starea sanatatii fizice, de capacitatea de a savura viata, de modul in care ne ingrijim de nevoile corpului fizic, de securitatea noastra, de iubirea de sine, de capacitatea de a fi creativi si productivi, de abundenta din viata noastra, de stabilitatea vietii, de starea de multumire si recunostiinta. Ne cere sa evaluam ce lucruri ne dau valoare si ne ajuta sa crestem.
Recomanda sa evitam: autosuficienta, lenea, complacerea in confortul obisnuintelor, fixitatea, incapatanarea.
Soarele in Scorpion
Ne intreaba cat de mult ne dorim: autotransformarea, vindecarea emotionala, sacralizarea erosului, alinierea la Vointa Divina, regenerarea, renasterea. Ne cere sa evaluam: bogatia, puterea, schimbarea, misterul, riscul, magia, secretele. Recomanda sa evitam: manipularea, dorintele obsesive, posesivitatea, controlul, gelozia.
DIRECTIILE DE EVOLUTIE ALE LUNII PLINE
Constientizare de sine
Accentul este acum pe: eu, eu, eu ! Luna Plina ne orientează acum catre noi insine pentru a constientiza care sunt dorintele noastre cele mai profunde. Amplifica nevoia de a ne oferi concret acea hrana fizica si sufleteasca de care avem nevoie si care ne-ar implini cel mai mult. Foamea pentru viața si placere este sacră pentru ca ne permite sa ne regeneram fiinta prin lucrurile care ne aduc bucurie si putere de renastere din crizele destinului.
Inradacinare
Semnul Taurului este in conexiune cu energia Mamei Pământ. Acum puterea noastra de a ne “inradacina” in planul lumii fizice este maxima. Inainte sa ne continuam calatoria noastra din acest an, sa valorificam acum aceasta oaza de siguranta cosmica pentru a ne ancora in lumea fizica pentru ca spiritul noastru sa nu mai fie vulnerabil in fata cerintelor materiale.
Rentabilitate energetica
O caracteristica a axei Taur ~ Scorpion este conștientizarea raportului dintre ce/cat investesti si ce valoare primesti inapoi. De aceea, intrebarea este in ceea ce faceti: oare se merita?
Schimbari productive
Aceasta Luna Plina aduce o energie extrem de creativă și puternica pentru a materializa ceea ce ne dorim în viața noastră. Este timpul perfect sa ne aliniem vibrational la intentiile noastre. Starea profunda de multumire si recunostinta vor atrage ca un magnet ceea ce ne dorim sa se intample !
Reconectare la Sursa
Suntem în mijlocul sezonului Scorpionului. Este cel mai bun timp al anului pentru a reflecta asupra legăturii dintre vizibil si invizibil. Acum vălul dintre lumi este cel mai subțire și bariera dintre dimensiuni este mai ușor de trecut. Un adevăr simplu care este deseori trecut cu vederea este că PUTEREA poate fi găsită atat de cealaltă parte a Vălului cat si aici în această lume materiala. Totul este sa fii conectat la ea!
                                               HARTA COSMICA A LUNII PLINE
Luna sextil Neptun: Sa-l lasam pe D-zeu sa lucreze Neptun semnalizeaza sa lasam sa plece tot ceea ce nu ne mai hraneste sufletul. In acest mod vom permite ca lucrurile de care avem cu adevarat nevoie sa vina catre noi sub o alta forma integrata destinului nostru.
Neptun va stimula foarte mult imaginația, sensibilitatea, capacitatea de a intui viitorul si creativitatea. Ne vom conecta mult mai usor si profund la alte persoane. Ofera cadrul ideal de a trai din plin magia romantismului.
Neptun ne poate ajuta in masura in care reusim sa depasim presiunile si fricile nevoii imediate. Neptun ne încurajează să ne detasam si sa-l lasam pe Dumnezeu sa lucreze. Atunci poate avea loc o experienta si o expansiune magică. Neptun are puterea de a dizolva limitele, dar numai dacă poți renunța la satisfacția imediată a dorintelor tale. Vom obține mai mult, dar intr-o alta maniera mai potrivita evolutiei tale.
În relațiile noastre, in aspect pozitiv tendința lui Neptun este sa sporeasca afecțiunea, atentia si compasiunea fata de celalalt. In aspect negativ, exista riscul autoiluzionarii, a plasării partenerilor pe un pedestal si de a juca intr-un mod inadecvat rolul salvatorului.
Venus in Balanta
Aduce sanse de prietenie, iubire, noroc. Se cere insa deschidere, flexibilitate si răbdare. Sustine conectarea la un nivel profund spiritual cu partenerul și cu cei dragi. Cerurile încurajează prieteniile să înflorească si pe cei care aspira la o relatie de cuplu sa-si gaseasca perechea de suflet adevărată. Venus sextil Saturn anunta ca poate fi o iubire autentica.
Venus opoziție cu Uranus
Indica o schimbare în iubire sau in plan financiar. Este un climat de mare incertitudine. Pot veni rezultate neașteptate sau altfel decat v-ati fi asteptat.
Luna opozitie Jupiter: mai mult, mai mult, mai mult … Recompensa acestei Lunii Pline este livrarea adevarului pe care il dorim daca ne conectam profund la ceilalti.
Lună trigon Pluto
Urmareste redefinirea, remodelarea vietii noastre pe o treapta superioara de evolutie. Eliberarea vine cu ușurință. Noile contururi se vor revela in urmatoarele doua saptamani. Pluto ne sustine sa fim luptatori spirituali si sa renastem din crizele vietii cu care ne confruntam.
Saturn trigon Uranus
Energia este neîngrădită acum dar se cere deschidere, flexibilitate si rabdare pentru a debloca comorile lunii noiembrie. Suntem deschisi sa primim adevarul despre noi insine, despre valorile noastre, despre rentabilitatea aspectelor financiare si pentru a face schimbari concrete.
Soarele trigon Neptun
Combinația este plină de farmec, charismatică si foarte poetică, ceea ce ne va ajuta sa ne deschidem inimile. Tema neptuniană a renunțării ne indica acum ca abordarea cea mai inteleapta a lucrurilor este sa lasam vointa noastra in mainile lui Dumnezeu. Practic vom avea un control minim cu privire la ceea ce această Lună Plina va revarsa din comorile ei in viata noastra.
Luna Plina ~ Al Dabaran
Confera puterea și tenacitatea necesara depășirii obstacolelor!

Forta Lunii Pline fie cu noi!

Cu apreciere, CERA PERE Mastermind Astrology
Important!
Pentru a înțelege pe deplin cum vă influențează aceasta Luna Plina din 4 noiembrie 2017 la nivel personal, va puteti programa o consultatie trimitand un email pe adresa cerasella2005@yahoo.com.
Cuvinte cheie