Magia Apei Informate – Sărbătoarea de Bobotează (II)

In Spiritual PR, TV Totceeaceeste On
- Updated

Prima ediție a evenimentului “Magia Apei – Apa Informată”, organizat de Aqua Carpatica, a avut loc, vineri, 18 ianuarie 2017, la sala Teatrului Act din București.

“Este un eveniment prin care noi putem transmite un alt mesaj decât cel comercial. În cazul nostru, apa este mai mult decât suflet, este viață. Este un demers îndrăzneț, pe care eu îl fac ca reprezentant de brand, dar sunt convinsă că oamenii vibrează și înteleg. Eu cred că, din ce in ce mai mult știința se întalnește și cu alte domenii, care nu sunt atât de convenționale și atat de ușor de verificat științific. Mesajul din cadrul acestui eveniment se vrea a fi unul special, vrea să fie dincolo de convențional, pentru că întotdeauna apa a însemnat viața”, a precizat Valentina Vesler, Director de comunicare Aqua Carpatica, în cadrul primei ediții a evenimentului “Magia Apei – Apa Informată”.

“Menirea sărbătorii de Bobotează este aceea de a ne reaminti de Apa Informată, ca un simbol al purificarii permanente a sufletului și trupului. Suntem picături într-un vast ocean cu apă plin cu emoții. Transformă-ți potențialul cu ajutorul apei informate”, a declarat Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale Bach.

Evenimentul, care a fost susținut de Aqua Carpatica și prezentat de Nicolae Dumitru, pianist și speaker, a fost organizat de Clubul Media(www.clubulmedia.ro) și portalul Tot Ceea Ce Este (www.TotCeeaCeEste.ro).

Pe 28 februarie, de la ora 19:00, la ceainăria de la Librăria Cărturești, va avea loc a doua ediție a acestui eveniment, care dorește să marcheze sărbătoarea specifică fiecărei luni a anului.

You may also read!

Vazută din interior de „Ziua Mondială a APEI – 22 martie”

APA din noi … ne defineste peste 70% din corp si ne umple mai mult decat ne dam voie

Read More...

REȚETA ZILEI de 22 martie pentru a FI OM

Indiferent ca e vorba de cine esti in familie, la job sau in business, Ileana Vlăduț, terapeut holistic, îți

Read More...

100 Sfaturi pe Care un Părinte ar Trebui Să Le Dea Copilului Său

PARENTINGUL imbina stiinta si arta de a fi … parinte. UN COPIL ÎȘI ÎNCEPE VIAȚA CU MULT ENTUZIASM ȘI

Read More...

Mobile Sliding Menu