Magia apei informate, ediția XVIII, în Dumbrava minunată

In Agenția de Impresii, Spiritual PR, Terapie & Sanatate, TV Totceeaceeste On

Astăzi, 09.11.2018, ediția cu numărul optsprezece a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, a ajuns la Grădiniţa Dumbrava minunată, ce aparţine de Şcoala gimnaziala nr.3, din Voluntari, Pipera.

O atmosferă primitoare şi veselă, în care şi-au pus amprenta cadre didactice cu suflet şi dăruire pentru copii şi pentru educaţie, precum doamna educatoare Zoe Briceag, gazda noastră de astăzi, care îşi împărtăşeşte timpul şi cunoaşterea cu cei mici, dar şi cu cei mai mari, fiind şi învăţătoare în cadrul şcolii.

Grupa “Gărgăriţelor”, pe care dânsa o îndrumă, a avut parte astăzi de o experienţă interioară mai aparte. Copiii au recapitulat cunoştinţele învăţate despre organele de simţ. Şi-au folosit mirosul şi gustul pentru a servi apa şi fructele oferite de Aqua Carpatica, ca unelte spre a-i ajuta în călătoria de curăţire interioră ce a urmat. Sub ghidarea terapeutei Ileana Vlăduţ, “gărgăritele” au învăţat câteva exerciţii prin care să îsi cureţe emoţiile negative adunate şi să le transforme în lumină, bucurie şi linişte interioară. Instrumente simple, dar foarte eficiente pentru armonie şi la îndemâna tuturor, de la mic la mare.

Ritualul zilnc de înviorare şi de voie bună a urmat afară, în spaţiul de joacă special amenajat pentru copii. După ora mesei, somnul de refacere a corpului şi de integrare a bucuriei s-a dovedit a fi bine venit. Şi, cum nimic nu este întâmplător, îi suntem recunoscători şi îi urăm şi noi la mulţi ani lui Nectarie, baieţelul grupei care ne-a împarţit astăzi bomboane, cu ocazia onomasticii sale şi care ne-a susţinut în vindecarea gărgăriţelor, prin vibraţia sa (Sf. Nectarie).

Un spaţiu, copii, doamna educatoare şi învatatoare Zoe Briceag şi colegele sale, pe bună dreptate ne confirmă că astăzi, Aqua Carpatica a ajuns în Dumbrava minunată!

“Noiembrie ne aminteşte de drepturile copilului. Să nu uităm niciodată că în interiorul nostru există mereu acel copil care doreşte să îşi exprime visele. Deschideţi-vă braţele şi inimile pentru a-i oferi suport pe toate planurile, astfel încât să-şi întindă de mic aripile şi să o poată face pe deplin, întraga viaţă.”– Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro).

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

You may also read!

O bomboană de mașină, premiul oferit de către Dr. Oetker România!

An de an, Dr. Oetker România organizează campanii promoționale dedicate categoriei de ingrediente pentru prăjituri, în urma cărora participanții

Read More...

De la JuJutsu la Fitness si inapoi

Primul contact cu lumea artelor martiale l-am avut la varsta de 12 ani atunci cand parintii m-au inscris la

Read More...

Om Tare Tuttare Ture Soha – cea mai frumoasa mantra din lume. Te elibereaza de stres, anxietate si ganduri negative!

Aceasta mantra este cunoscuta in lumea intreaga si te ajuta sa experimentezi pacea si dragostea in forma ei deplina.

Read More...

Mobile Sliding Menu