Numerologia cifrelor potrivite si evidenta contabila Right Numbers RightUp actualizeaza spiritul contabil la economia moderna

Contabilitate!? Cuvantul pare sa aiba in mintea colectiva o conotatie mai „cenusie” decat altele.

Cand il auzim, cei mai multi dintre noi ne ducem automat cu gandul la cifre. Doar la cifre, impozite, taxe sau datorii. Ca si cum contabilitatea s-ar referi doar la datoriile pe care le avem de achitat.

Mai putini sunt cei care asociaza in sine cuvantul „contabilitate”, cu ceva pozitiv.

Psiholoic vorbind, aceasta asimilare „contabilitate = datorii” ne-a fost insuflata pe vremea cand era confundata strict cu a „tine socoteala”. De aceea gandul ne fuge  automat spre datorii, in loc de incasari sau recompense viitoare!

Iata cum, o simpla convingere falsa, dar adanc inradacinata in mentalul colectiv, face ca rezonanta unui simplu cuvant sa ne provoace emotii si stari de respingere.

Ne-am propus sa spargem acest mit si am stat de vorba cu fondatoarii companiei Right Numbers, ce activeaza ca firma de consultanta si evidenta financiar- contabila inca din anul 2002, avand un portofoliu impresionant de clienti.  Atat ca cifra de faceri, cat si ca diversitate a obiectului de activitate.

La Right Numbers am descoperit o cu totul alta fateta a contabilitatii!

Realitatea contabila este una cu totul diferita de perceptia majoritatii.

„Principiile contabiltatii  au la baza armonia si echilibrul tuturor „conturilor”, indiferent de numele pe care il poarta sau de catalogarea ca  Activ sau Pasiv. Toate operatiunile pozitive si negative sunt inregistrare in conturi prietenoase, astfel incat, la final de raportare, fie ca e vorba de zi, luna sau an, clientul (antreprenorul) sa cunoasca realitatea, situatia prezenta  exacta a firmei sale. Doar asa poate sti ce corectii are de facut. Numai bazandu-te in timp real pe cifrele exacte, poti deveni eficient si  poti dezvolta mai departe businessul pe o treapta superioara.

Si, pentru ca am inteles aceasta realitate, am creat  pentru clientii  Right Numers, in premiera pentru Romania, programul/platforma RightUp – unde au acces permanent la oglinda perfecta a situatiei  firmei lor.

Clientii nostri pot accesa  platforma din orice colt al lumii,  24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe tot parcursul anului, fara a se deplasa la sediul nostru. Ne transmit actele scanate (fotografiate) si in maximum 24 de ore ele sunt prelucrate de expertii nostri contabili, astfel incat datele sa fie in permanenta actualizate.

Intr-o lume in care  timpul se scurge cu viteza, informatia actualizata (update-ul) este poate cea mai valoroasa resursa pe care o avem la dispozitie pentru evolutie si progres.

Putem folosi cel mai eficient resursele de care dispunem si putem pofita la maximum de oportunitatile care ne ies in cale, astfel incat beneficiile sa fie reciproce pentru toti cei implicati in mediul economic si de business.”

RightUp ofera clientilor beneficii precum:

  • fara timp pierdut pentru deplasare la sediul contabil
  • date  financiare actualizate la zi
  • comfort psihic pentru antreprenor
  • consiliere de specialitate personalizata nevoilor clientului.

Numai bazandu-te pe cifrele exacte (Right Numbers), actualizate in timp real (RightUp), poti deveni mai eficient si iti poti dezvolta mai departe businessul pe o treapta superioara.

Si, ca sa nu uitam, anul 2022 vine cu OFERTE SURPRIZA pentru serviciile de contabilitate oferite noilor clienti Right Numbers.

Asadar, daca vrei sa incepi anul 2022 mai clar, mai precis si mai simplu, alaturi de oameni comunicativi si cu suflet, de oameni cu experienta si profesionalism in domeniul financiar-contabil, trimite o cerere la  https://contabilitatelazi.ro/contact/  si vei primi  o oferta cu „cifrele potrivite”.