PET FEST 9 – 12 mai 2019, Bucuresti – Insula Cainilor, Parcul I.O.R.

In perioada 9-12 mai 2019, se va desfășura la București, pe Insula Câinilor din Parcul IOR, a treia ediție PET FEST dedicata tuturor iubitorilor de animale, în special câini.

Trimite mesajul PET FEST la numarul 0722876801 sau AICI si beneficiezi de 10% REDUCERE la consultatia de evaluare + sticluta de tratament personalizata pentru animalul tau.

„Ne dorim ca împreună să arătăm tuturor ce înseamnă dragostea noastră responsabila și lupta continua pe care o ducem pentru dreptul la viata decenta a câinilor noștri mult iubiți. Brindusa, ca secretar al asociatie noastre, va va sta la dispoziție avind pregătirea profesionala de medic veterinar, instructor dresaj canin, arbitru chinolog national, crescator si mare iubitor de câini. Va invitam în aceste zile sa vorbim despre câini și cu cainii: sportul canin, expozițiile chinologice din 22 și 23 iunie, pregătirea și prezentarea câinilor în ringurile de frumusețe, chinologie, selecție, ameliorare, dresaj domestic. Hai sa învațăm împreună să NE ascultam Cainii si sa ne pregatim pentru luna iunie!”
https://www.facebook.com/bucurestipetfest/

Remediile florale Bach sunt folosite de 95 de ani in intreaga lume si pentru a imbunatati sanatatea si starea de bine a animalelor. Mai multe detalii despre remedii si recomandarile lor gasesti aici.

Cuvinte cheie