Sedinte de mentinere „Slim Start – Recucereste greutatea si viata”

In Terapie & Sanatate On
- Updated

Indiferent ca ai participat la programul „SLIM START – Recucereste-ti greutatea si viata” in varianta sedintelor de grup sau la sedintele individuale sau nu ai mai participat pana acum la nici o sedinta de acest gen, esti invitat sa experimentezi in cadrul acestei intalniri un proces de eliberare a tiparelor emotionale si comportamentale negative ce te-au condus la cresterea greutatii corporale sau la obiceiuri alimentare nesanatoase.

In luna mai vor avea loc doua sedinte de mentinere, in datele de 14.05.2019 si 28.05.2019, de la orele 18:30. https://www.facebook.com/events/1995120967263194/
Poti alege sa participi la una sau la ambele sedinte de mentinere.

Indiferent ca esti supraponderal/a, ca ai doar cateva kilograme in plus sau ca vrei sa iti recastigi controlul asupra tiparelor comportamentale negative, ACUM poti sa RECONSTRUIESTI SI SA ITI MENTII forma si greutatea corpului pe care il doresti, poti sa iti formezi noi obiceiuri alimentare si un stilul de viata sanatos prin hipnoterapie, metoda inelul gastric virtual si tehnici de eliberare emotionala, vizualizare si relaxare ghidata.

In cadrul sedintei de mentinere vom face o meditatie ghidata pentru relaxare profunda, timp in care au loc eliberari ale blocajelor emotionale. Aparent, ele nu au legatura directa cu surplusul de greutate acumulat, dar in realitate sunt absolut necesare pentru crearea unor noi obiceiuri pozitive, atat pentru a accesa o nutritie sanatoasa, cat si un stil de viata armonios.

Relaxarea fizica si mentala este apoi aprofundata prin ghidare si vizualizare pentru intarirea sugestiilor privind noi obiceiuri alimentare si de viata, cat si a modelului OPTIM de forma, greutate si dimensiune, pe care doresti sa il manifesti.

Sugestiile apartin metodei inleul gastric virtual si tehnicilor de programare neuro lingvistica.

Participantii vor primi si recomandari privind REMEDIILE FLORALE BACH, ce se administreaza sub forma de picaturi, pentru echilibrarea emotiilor si tiparelor mentale negative.

Detalii despe remediile florale Bach gasiti aici: https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-reconectarea-personala

Tanjim dupa o stare de bine si un corp in care ne simtim confortabil, in care dorim sa traim nu doar o zi sau o saptamana, ci intreaga viata. Ne dorim o viata implinita si armonioasa, liberi de atasamentele si convingerile negative care ne tin pe loc.

Sedinta de mentinere iti poate aduce si tie raspunsurile, daca ni te alaturi.

Pentru INSCRIERE trimite un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Te rog sa specifici: numele, data nasterii, greutatea actuala si motivatia pentru care doresti sa ajungi la greutatea ta optima.

Mai multe detalii despre metoda gasesti pe https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-vindecare-reconectiva-1

Slabeste constient limitarile, recastiga controlul asupra corpului si al vietii intr-un mod sigur si natural. Uita de stresul gretatii si creste-ti in schimb stima de sine, eliminand tiparele mentale distructive. PROGRAMEAZA-TI acum o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, cu forma si greutatea optime pentru tine.

Sedintele de mentinere se adreseaza tuturor persoanelor, femei si barbati, indiferent de varsta.

INSCRIE-TE trimitand un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Pentru detalii sau intrebari ma poti contacta la numarul 0722876801 sau pe email ileana@perfectlotus.ro.

Facilitator

Ileana Vladut
0722876801
Terapeut holistic & coach
Terapeut BFRP remedii florale Bach
Practician terapii energetice si hipnoterapie I.G.V.

tel. 0722876801
www.slabirehipnoza.ro
www.perfectlotus.ro
https://www.facebook.com/Terapiireconectare.ro

You may also read!

„MAGIA APEI INFORMATE” ediția XXV

Vă invităm la cea de-a douăzecişicincea ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, ca să ne redescoperim veselia

Read More...

REȚETA ZILEI de 26 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

REȚETA ZILEI de 25 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Mobile Sliding Menu