Premii de câte 10.000 de euro pentru românce cu idei de afaceri

Antreprenoarele românce se pot înscrie online la un concurs de idei de afaceri în sectorul agro-alimentar, la care sunt puse în joc 10 premii de câte maximum 10.000 de euro fiecare.

Daca esti femeie stii ca timpul conteaza, ca ai nevoie de creativitate pentru a imbina viata de familie cu cea profesionala. Magazinele si cumparaturile online de calitate ne-au facut viata mai usoara, iar ca recomandare astazi poti vizualiza noutatile de la Mattca , pentru a te bucura de  calitate pentru Ingrijire Personala & Cosmetice.

Daca ai si idei originale de afaceri, iata mai jos o sugestie interesanta :

Înscrierile sunt gratuite şi se pot face aici până pe 15 iunie  în cadrul programului Empowering Women in Agrifood, organizat în România de Impact Hub Bucharest și acceleratorul de afaceri european EIT Food.

În urma selecției făcute de organizatori, 10 antreprenoare din România vor fi susținute în dezvoltarea afacerii din domeniul agroalimentar și vor primi mentorat personalizat și training devenind parte din comunitatea EIT Food.

EWA este un program dezvoltat de EIT Food pentru un total de 50 de femei antreprenor din 5 țări europene (Cehia, Portugalia, România, Spania și Turcia) și este implementat în România de Impact Hub Bucharest.

Obiectivul EWA este de a motiva femeile antreprenor aflate într-o etapă incipientă să-și valorifice puterea, să își conștientizeze capacitatea de a avea succes și a depăși obstacole, să le echipeze cu încrederea, cunoștințele și comunitatea adecvate pentru a începe și a dezvolta cu succes afaceri durabile.

EWA se adresează femeilor din România, care pot propune idei dezvoltate de business în agricultura sau industria alimentară, cu vechime de maxim 2 ani pe piață.

”Am lansat acest program pentru că mai ales în zonele rurale, creativitatea și potențialul antreprenorial al femeilor este o sursă de creștere economică subexploatată care merită dezvoltată. Comisia Europeană lucrează cu țările din UE pentru a depăși aceste provocări și a încuraja mai multe femei în a-și lansa propriile companii”, spune Oana Craioveanu, Co-fondator Impact Hub Bucharest.

După selecție, ele vor participa la 3 evenimente principale ce vor avea loc pe parcursul celei de-a doua jumătăți a anului, din iulie până în decembrie 2020:
* Eveniment de matchmaking
* Workshop de business
* Eveniment de pitching și networking

Participantele vor avea posibilitatea de a câștiga până la 10.000 de euro, de a descoperi alte programe EIT Food și acces la investitori, business angels și cooperative, care o sa le ajute să ducă afacerile lor la următorul nivel.

 

 

Cuvinte cheie