Cum sa stralucesti in conformitate cu brandul inimii tale, cu Tudorel Stoica, capitanul Steaua’86 Ce "Alegeri potrivite" sa faci pentru stralucirea brandului inimii tale

O nouă ediție a emisiunii Business Philosophy l-a avut astazi ca invitat pe Tudorel Stoica.

Cel care a purtat banderola de căpitan al echipei Steaua București, în triumfala campanie finalizată la Sevilla, pe 7 mai 1986. Atunci, echipa ros-albastra a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Daca tot spuneam editia trecut ca vom actiona in aceasta perioada STRALUCIND in varianta noastra personala, originala, iata ca avem acum si un invitat pe masura. Care ne-a vorbit despre realizarile unei echipe cu  un nume parca menit sa straluceasca: STEAUA.

Nu am fost eu un mare fan al fotbalului, dar am urmarit cu pasiune, in anii ’80,  meciurile importante, alaturi de prieteni, vecini si parinti. Iar atmosfera aceea a ramas una dintre amintirile placute ale perioadei ceausiste.

Ce „Alegeri potrivite” sa faci pentru stralucirea brandului inimii tale?  Vizioneaza recomandarile perioadei:

Ce ne rezerva astrele in perioada care urmeaza?

O luna mai 2020 plina de actiune, dupa ce am cernut si am triat printre obiceiurile noastre. Gasim  acum variante si posibiltati inca neexplorate. Important este sa nu preluam orice, asa ca pelicanul, ci sa ne punem amprenta personala asupra a ceea ce facem. Sa nu ne mai uitam in stanga si in dreapta pentru a face comparatii, ci sa indraznim sa ne imprimam unicitatea.

Marte ne cere actiune, dar una plina de compasiune si de iubire. Fata de ceilalti si de noi insine.

Din 8 mai 2020  Venus ne este dascal, asa ca avem ocazia sa ne exersam toleranta in relatii. Este important sa ne cunoastem granitele personale, dar la fel de important este sa le comunicam celorlalti cu asertivitate.

Nimeni nu este perfect. Fiecare invata cum sa straluceasca.

Ce ne ajuta in aceasta perioada?

Sa fim orientati. Sa respiram profund. Sa avem inima deschisa. Si cum astazi avem si Luna plina, e musai sa facem curatenie si sa scapam de apatie, indiferenta, posesivitate, disperare si orice intoxicare psiho-emotionala.

Remedii florale Bach de folosit acum sunt:

  • Ilice pentru a depasi emotii profund negative
  • Nuc pentru protectie si consecventa
  • Vita alba pentru impamantare.

Ca sa stralucim e nevoie sa ne deschidem. Inainte de a ne deschide bratele e nevoie sa ne deschidem inima. Si pentru asta e necesar sa ne antrenam muschiul inimii. Atat  muschiul fizic, cat si … spiritual.

Iata un mic EXERCITIU prin care ne putem antrena virtutile inimii:

Vizualizeaza cum inima ta este ca un trifoi norocos cu 4 foi. Respira din centrul inimii si  urmareste pe rand marginile fiecarei petale, parcurgand cu ochii mintii conturul trifoiului, in sensul acelor de ceas. Repeta de cateva ori acest exercitiu si vezi cum te simti. Foloseste-l cat mai des pe parcursul zilelor si vei simti diferenta.:)))

M-as bucura sa-mi impartasesti impresiile tale, dupa ce ai facut acest exercitiu. Mi le poti trimite folosind formularul de Aici sau lasand un mesaj pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TerapieRemediiBach/

Si, cum bine a zis Tudorel Stoica, in viata conteaza sa joci si apoi apare si sansa pentru a obtine rezultatele dorite, te invit si pe tine sa faci „Alegeri Potrivite” cu unicitatea ta, astfel incat sa stralucesti in conformitate cu brandul inimii tale.

Ileana Vladut

 

Cuvinte cheie