Proverb japonez ce te ajută să faci față oricăror dificultăți

Uneori, există o astfel de stare când nu mai poți, ți se lasă mâinile în jos, ochii nu-ți mai ard. Rezumând rezultatele dezamăgitoare: atâtea încercări și toate în zadar.

Înseamnă că nu este al meu. Înseamnă, că nu-mi stă în puteri să o fac…

Dar rămân ambițiile, vocea interioară și doar visele despre ea, despre o altă viață și acel mare obiectiv la care tinzi să ajungi.

Atâta timp cât omul are un țel, el trăiește. Sensul vieții este în dezvoltare și schimbare. Dar, din când în când trebuie să-ți aduni voința în pumn, să strângi din dinți.

După cum se știe, cele mai întunecate clipe sunt înainte de răsărit. Așadar, pentru a nu renunța și a nu rata acest răsărit, există un proverb japonez frumos care te ajută foarte bine în acest sens. Personal, îl am în topul celor 10 fraze motivaționale care sunt întotdeauna cu mine.

„Victoria îi revine celui care rezistă pe pistă cu jumătate de oră mai mult decât adversarul său.” Aici este despre putere de voință și despre autocontrol, despre răbdare și capacitatea de a aștepta, de a privi strategic o problemă și viața în general.

Un cuvânt puternic care inspiră, este convenabil prin faptul că poate fi întotdeauna cu tine. Nu cântărește un gram, dar la momentul potrivit îl poți scoate și te poți reîncărca cu forță și încredere.

Viața le aranjează pe toate la locurile lor.

Probabil, fiecare are astfel de exemple, când oamenii strălucitori, creativi, de succes, cu o bază bună de resurse, pur și simplu stagnează. Iar cei care au avut inițial o bază mai slabă și nu aveau atâtea șanse, au reușit să obțină mai multe.

Formula este simplă: au avut un scop clar + au rezistat.

Cineva cu jumătate de oră, cineva cu jumătate de an, iar cineva cu jumătate de viață mai mult. Dar rezultatul merită toate eforturile.

Prieteni, fie ca toate scopurile voastre cele mai îndrăznețe să se realizeze! Curaj și multă răbdare! (sursa:eushtiu.com)

Cuvinte cheie