Astre, hipnoza si remedii pentru optimizarea greutatii corporale pe timp de pandemie

Astrul invatator Saturn ne-a slabit de ieri cu rigoarea lui si incepand de astazi Jupiter, Marele Benefic, a preluat stafeta pentru 8 zile, timp in care ne invata cum sa ne administram  resursele, bunurile, gandurile, cuvintele, emotiile si de ce nu si … kilogramele.

Ar fi bine sa-ti placa de tine! Nimic mai usor de facut. Ai acum la indemana o noua varianta a ta, mai SUPLA, pe care o poti construi din confortul casei tale, folosind hipnoterapia (metoda inelul gastric) si tehnici de vizualizare, pentru reprogramarea obiceiurilor alimentare si dobandirea unui stil de viata sanatos.

Daca avem si ajutorul Universului in urmatoarea perioada, de ce sa nu il folosim pentru infrumusetarea „siluetei” fizice, dar si mental-emotionale?  Astrele ne indeamna acum la frumusete interioara si exterioara. Sa ne bucuram de aceasta oportunitate!

In ce consta acest program?

  • 4 sedinte de hipnoterapie (hipnoza slabire) si eliberare psiho-emotionala (vom face cate o sedinta in 4 saptamani consecutive, cu un total de minim 8 ore de terapie si consiliere)

  • 1 suport audio pentru intarirea sugestiilor prin hipnoza – 12 minute de ascultat zilnic, 30 de zile

  • 1 tratament, administrabil sub forma de picaturide remedii florale Bach – pentru 21 zile

  • BONUS – un model de exercitii fizice WORKOUT(pentru accelerarea metabolismului si a arderii grasimilor)

VARIANTELE programului:

– Online – 4 sedinte hipnoza online, individuale (pe platforma Zoom sau Whatsapp)
 La cabinet, in sector 2 Bucuresti – 4 sedinte hipnoza in persoana.

Si, daca mai ai nevoie de motive in plus, ti-am pregatit un CADOU

PROGRAMEAZA-TI prima sedinta a programului pana pe data  30 noiembie  2020 si vei primi un CADOU, care sa te sustina in lucrul cu propriul subconstient.

Cadoul consta intr-o MANDALA unicat, un tablou picatat cu culori acrilice, pe panza canvas, pe care sa il folosesti atat ca decor, cat si drept suport de meditatie si contemplare in lucrul cu tine insuti, catre noua ta varianta mai supla.

Programul este accesibil si in varianta de GRUP, cu minim 3 persoane inscrise (atat online, cat si la cabinet).

Alte detalii gasesti aici : https://totceeaceeste.ro/program-online-new-you-greutatea-ta-optima-ar-fi-bine-sa-ti-placa-de-tine-cand-stai-izolat/

Daca si tie iti surade Marele Benefic … ne intalnim la prima sedinta a programului de hipnoza pentru slabire, pana pe 30 noiembire 2020!

Pentru INSCRIERE sau PROGRAMARI puteti trimite un mesaj prin formularul de contact https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Ileana Vlăduț

Tel. 0722876801

Terapeut holistic & coach

Terapeut BFRP remedii florale Bach

Practician hipnoterapie I.G.V.